Про захід
Раніше Всеукраїнський, а тепер уже Міжнародний форум пивоварів і рестораторів – унікальний захід. Це і з’їзд, і ділова, і науково-технічна конференція. Навесні, сотні пивоварів і представників пивного бізнесу зі всієї України та з-за кородну зустрічаються, щоб обговорити свої проблеми і досягнення, нові проєкти та шляхи розвитку галузі.
Основні теми: виробництво і продаж пива, юридичний супровід і захист пивного бізнесу в Україні, організація роботи пабів і пивних ресторанів, домашнє пивоваріння. Постачальники сировини і обладнання проводять презентації своєї продукції, з якою можна ознайомитися на виставці.
Учасникам
Якщо ви хочете взяти участь у наступному Форумі, зв’яжіться з нами по телефону або за електронною адресою, що вказані на сторінці контактів. Програма дуже насичена. Відбувається настільки інтенсивний обмін досвідом, що навіть у новачка є можливість за день отримати докладне введення в тему пивоваріння та пивного бізнесу! А за обідом і урочистою вечерею учасники дегустують найкращі зразки українського пива від малих, середніх і регіональних пивоварень. Щоразу Форум проходить в різних містах, і при бажанні можна залишитися на другий день: організатори та партнери завжди проводять пивний тур у найкращі пивні заклади.

Компанія Fermentis By Lesaffre презентує новинку для стабілізації мутності пива
23-24 березня відбудеться ХІ Міжнародний Форум пивоварів і рестораторів. Традиційною частиною заходу стала презентація новини обладнання і сировини. Тому постійний партнер проєкту Beer.T&I project, компанія Fermentis By Lesaffre представить Spring’BlancheTМ – функціональний продукт для стабілізації мутності пива.

Медіагрупа «Технології та Інновації» і ГС «Незалежні броварні України» запрошують до участі в ХІ Форумі пивоварів і рестораторів
23-24 березня у Дніпрі відбудеться ХІ Міжнародний Форум пивоварів і рестораторів, який збере на одному інформаційному майданчику всю пивну спільноту України, і не тільки: традиційно, у Форумі візьмуть участь і представники зарубіжних компаній. Цього разу захід приймає ресторан-пивоварня «Старгород» (м. Дніпро, вул. Столярова, 1), затишні зали якого стануть трибуною для спілкування власників і керівників пивоварень, пивоварів, технологів, представників технологічних компаній – виробників хмелю, солоду, дріжджів, пивної тари, пивного обладнання. Очікується участь від найменших, домашніх, пивоварень до крупних пивзаводів і транснаціональних компаній.

UBC Group презентує революційну новинку для сухого охмелення
Незабаром, 23-24 березня 2022 року відбудеться ХІ Міжнародний Форум пивоварів і рестораторів. Гостей прийматиме ресторан-пивоварня «Старгород». Дводенний захід стане осередком новітніх технологій, підходів та концепцій пивоваріння й ресторанної справи. Теми Форуму охоплять всі ланки пивоварного бізнесу – від ідеї варити пиво – до створення власної броварні, маркетингу і продажів.

Пивний тур по-дніпропетровськи: три пивні маршрути у рамках ХІ Форуму пивоварів і рестораторів
23-24 березня відбудеться ХІ Міжнародний Форум пивоварів і рестораторів. Захід збере українських і закордонних пивоварів, рестораторів, технологів, маркетологів, виробників обладнання і сировини у Дніпрі. Форум приймає ресторан-пивоварня «Старгород».

Технолог пивоварни First Dnipro Brewery Дмитрий Некрасов: Мы постоянно работаем над экономической составляющей нашего пива
Один из основателей ассоциации «Незалежні броварні України», мастер-пивовар, технолог пивоварни First Dnipro Brewery Дмитрий Некрасов не привык останавливаться. За одной покоренной вершиной он всегда видит следующую и без привала идет к ней. Именно поэтому с ним всегда интересно разговаривать – об апгрейде First Dnipro Brewery, планах пивоварни, сложностях выхода на зарубежный рынок, фобиях любителей пива, правильном отношении к пивному приложению UNTAPPD, проблемах дегустационных конкурсов в Украине.

Ресторан-пивоварня «Старгород» (м. Дніпро) приймає ХІ Міжнародний Форум пивоварів і рестораторів
23-24 березня відбудеться одна з найголовніших подій пивного світу країни – ХІ Міжнародний Форум пивоварів і рестораторів. Захід збере українських і закордонних пивоварів, рестораторів, технологів, маркетологів, виробників обладнання і сировини у Дніпрі. Організатор Форуму, медіагрупа «Технології та Інновації», підготувала насичену дводенну програму.

TOP-10 найкращого пива України буде визначено в ході Народної дегустації пива на ХІ Міжнародному Форумі пивоварів і рестораторів
23-24 березня у Дніпрі відбудеться ХІ Міжнародний Форум пивоварів і рестораторів. Організатори вже вшосте зберуть українську та закордонну пивну спільноту. На учасників, – а це власники і керівники пивоварень, пивовари, технологи, представники технологічних компаній – виробники хмелю, солоду, дріжджів, пивної тари, пивного обладнання, – чекає яскрава дводенна програма: 24 березня – конференц-день, 25 березня – Пивний бізнес-тур і колабораційна варка пива з зірками пивоваріння України і закордону.

Пивоваріння в Україні: що і як? Учасники ХІ Форуму пивоварів і рестораторів обговорять актуальну ситуацію в галузі
23-24 березня у Дніпрі відбудеться ХІ Міжнародний Форум пивоварів і рестораторів, який збере на одному інформаційному майданчику всю пивну спільноту України, і не тільки: традиційно, у Форумі візьмуть участь і представники зарубіжних компаній. Цього разу захід приймає ресторан-пивоварня «Старгород» (м. Дніпро, вул. Столярова, 1), затишні зали якого стануть трибуною для спілкування власників і керівників пивоварень, пивоварів, технологів, представників технологічних компаній – виробників хмелю, солоду, дріжджів, пивної тари, пивного обладнання. Очікується участь від найменших, домашніх, пивоварень до крупних пивзаводів і транснаціональних компаній.

ІХ Форум пивоварів і рестораторів: що, де і як?
23-24 березня відбудеться одна з найголовніших подій пивного світу країни – Форум пивоварів і рестораторів. Захід збере українських і закордонних пивоварів, рестораторів, технологів, маркетологів, виробників обладнання і сировини у Дніпрі (ресторан-пивоварня «Старгород» (вул. Столярова, 1)). Організатор Форуму – медіагрупа «Технології та Інновації». На учасників чекає дводенна насичена програма.

Стабільність пива, нові тренди пивоваріння і успішні продажі – головні теми ХІ Форуму пивоварів і рестораторів
24-25 березня 2022 року у Дніпрі відбудеться ХІ Форум пивоварів і рестораторів. Захід приймає ресторан-пивоварня «Старгород». На учасників чекає насичена дводенна програма. Організатори, медіагрупа «Технології та Інновації», знайомлять з ключовими темами Форуму.

«Народна дегустація пива» у програмі ХІ Форуму пивоварів і рестораторів
24-25 березня відбудеться одна з найголовніших подій пивного світу країни – Форум пивоварів і рестораторів. Захід збере українських і закордонних пивоварів, рестораторів, технологів, маркетологів, виробників обладнання і сировини у Дніпрі (ресторан-пивоварня «Старгород» (вул. Столярова, 1)). Організатор Форуму – медіагрупа «Технології та Інновації». На учасників чекає дводенна насичена програма. Знайомимо з родзинкою конференц-дня.

Що чекає на учасників XI Форуму пивоварів і рестораторів?
Медіагрупа «Технології та Інновації» розпочинає підготовку до однієї з найвагоміших подій пивоварної галузі – Форуму пивоварів і рестораторів 2022!
Захід збере пивну спільноту 24-25 березня 2022 року у м. Дніпро. Форум пивоварів і рестораторів приймає ресторан-ресторан пивоварня «Старгород» (вул. Столярова, 1).

ХІ Форум пивоварів і рестораторів відбудеться у Дніпрі
Медіагрупа «Технології та Інновації» розпочинає підготовку до однієї з найвагоміших подій пивоварної галузі – Форуму пивоварів і рестораторів 2022!
Захід збере пивну спільноту 24-25 березня 2022 року у м. Дніпрі. На учасників чекають найактуальніші теми та обговорення, авторитетні експерти та нові обличчя галузі, інноваційні технології й рішення, цінні поради та успішний досвід колег.

«Айвенго» – неповторна атмосфера затишку та комфорту
Долаючи довгі кілометри одноманітних будинків, ви обов’язково звернете увагу на «Айвенго» – мальовничий замок із затишним подвір’ям. «Айвенго» – це не просто готель, де можна заночувати після довгої дороги, а цілий комплекс, у якому гості мають змогу відпочити, поновити сили та чудово провести час. До ваших послуг – готель з 73 номерами різних категорій, а також ресторан, два тенісні корти, більярд, сауна та басейн.

Х Форум пивоварів і рестораторів: акцент на стабільність пива й завоювання українського та іноземного пивних ринків
23 квітня з успіхом відбувся Х Міжнародний Форум пивоварів і рестораторів. Ювілейний захід зібрав 150 учасників з України та Чехії. Форум став майданчиком для знайомств, зустрічей і налагодження діалогу між усіма ланками пивоварного бізнесу на шляху до розвитку галузі. Традиційно, організаторами події стали медіагрупа «Технології та Інновації» та журнал BEER Technologies.

Опублікована попередня програма Х Міжнародного Форуму пивоварів і рестораторів
23 квітня відбудеться ювілейний Х Міжнародний Форум пивоварів і рестораторів. Захід приймає “Конференц-Хол Ірпінь” (м. Ірпінь, вул. Северинівська, 118-А). Форум пройде з дотриманням усіх санітарних норм і правил. Усі учасники будуть забезпечені достатньою кількістю масок і санітайзерів. Конференц-зали будуть провітрюватися. У приміщеннях працює сучасна потужна система кондиціювання. Учасникам заходу радимо зберігати соціальну дистанцію, утриматися від обіймів і рукостискань. Компаніям, які презентуватимуть продукцію на стендах, пропонуємо встановити захисні екрани. Організатори знайомлять із попередньою програмою Форуму. Теми та спікери узгоджуються.

Нові дати V Дегустаційного конкурсу пива та сидрів East European Beer Award і Х Міжнародного Форуму пивоварів і рестораторів
У зв’язку із загостренням епідеміологічної ситуації в країні, переходу м. Рівного до «помаранчевої зони» та подальшим ймовірним віднесенням до «червоної зони», організатори Дегустаційного конкурсу East European Beer Award вимушені перенести проведення заходу на 21-23 квітня в м. Ірпінь (комплекс «Конференц-хол Ірпінь», вул. Северинівська, 118-А). 21-22 квітня відбудеться
V Дегустаційний конкурс пива та сидрів, під час якого судді обиратимуть кращі зразки пива та сидрів, а 23 квітня – Х Міжнародний форум пивоварів і рестораторів, у рамках якого відбудеться урочиста Церемонія нагородження переможців й відзначення фіналістів Конкурсу із дегустацією пива та сидрів конкурсантів.

Х Форум пивоварів і рестораторів відбудеться 22-23 квітня в Ірпіні
Триває підготовка до Міжнародного Форуму пивоварів та рестораторів 2021! Ювілейний форум приймає комплекс «Конференц-хол Ірпінь» – Головний Організаційний партнер. На учасників чекають найактуальніші теми та обговорення, авторитетні експерти та нові обличчя галузі, інноваційні технології й рішення, цінні поради та успішний досвід колег. Форум пройде з дотриманням усіх санітарних норм і правил. Усі учасники будуть забезпечені достатньою кількістю масок і санітайзерів. Виставка-презентація обладнання, технологій і матеріалів для крафтового пивоваріння відбудеться на відкритому майданчику. Конференц-зали будуть провітрюватися. У приміщеннях працює сучасна потужна система кондиціювання. Учасникам заходу радимо зберігати соціальну дистанцію, утриматися від обіймів і рукостискань. Компаніям, які презентуватимуть продукцію на стендах, пропонуємо встановити захисні екрани. Під час проведення Х Форуму пивоварів і рестораторів будуть ураховані усі рекомендації МОЗ і побажання учасників!

Головні пивні події в Україні: очікування та сюрпризи
Українське крафтове пиво розвивається в останні роки шаленими темпами. Число мікро-, міні-, малих і середніх пивоварень, за приблизними оцінками, сягнуло двохсот. Пивовари активно шукають нові стилі, придумують рецептури, опановують сучасні технології, щоб дивувати споживачів унікальним авторським продуктом. Власне, переконатися в масштабності крафтового руху в Україні можна під час Міжнародного Дегустаційного конкурсу East European Beer Award (31 березня – 1 квітня 2021 року, м. Рівне, готельно-ресторанний комплекс «Айвенго») і Х Форуму пивоварів і рестораторів (22-23 квітня 2021 року).

Презентація каталогу BEER INSIDE, V Дегустаційний конкурс East European Beer Award, Х Міжнародний Форум пивоварів і рестораторів: що чекає на пивоварів і пивоманів цьогоріч?
Щорічно медіагрупа «Технології та Інновації» організовує конференції для фахівців пивної галузі, пивних фанатів, власників пивоварень і ресторанів; видає спеціалізовані журнали й відкриває нові проєкти. 2021 рік стане справді плідним! Що ж чекає на пивоварів і пивоманів?