Автор ідеї першої в світі «сліпої» колаборації, російський пивовар та представник Caspary GmbH Олексій Черниш виступить на Міжнародному Форумі пивоварів і рестораторів 12 квітня у Києві, Україна
02 Лютого 2018
Олексій Черниш – випускник СПбГУ, біологічного факультету, кафедри біохімії. У пивоварінні працює з 2002 року, спеціалізація: ресторанне пивоваріння. На сьогоднішній день є головним пивоваром ресторанної пивоварні «Карл і Фрідріх» в Санкт-Петербурзі. З 2012 року представляє німецьку сімейну компанію Caspary з виробництва обладнання, яка стояла біля витоків ресторанного пивоваріння. Олексій вже реалізував близько 20 проектів пивоварень Caspary в Росії, в даний момент веде проекти в Росії та інших країнах.
Тема його виступу звучить так: «Прикордонне пивоваріння: порівняння маркетингу, обладнання та технологій традиційних пивних країн (Німеччини, Чехії) і Росії». Олексій розповість, що таке європейське за духом пивоварня – які технічні рішення роблять пивоварню провідною. А також пояснить, що відрізняє середню російську пивоварню від середньої німецької.
У програмі конференц-дня 12 квітня: обговорення актуальних тенденцій розвитку пивоварної галузі; технологічний форум «Ставка на якість»; виступи фінансистів та економістів про економіку пивного закладу; дискусія на тему ефективного пивного маркетингу і секретів успішних продажів; круглий стіл про розвиток домашнього пивоваріння; круглий стіл «Юридичні основи пивного бізнесу від А до Я» від Головного Юридичного партнера – фірми «Пахаренко і партнери». У центрі уваги – виставка техніки, технологій, сировини для пивоваріння від провідних вітчизняних і європейських виробників.
Програма другого дня, 13 квітня, включаючи кілька заходів одночасно: пивний тур «крафтового шлях» в кращі ресторан-пивоварню, пивний ресторан, паб і спеціалізований магазин крафтового пива; колабораційних варіння з зірками українського та зарубіжного крафта; семінар-практикум на тему «Дефекти пива».
Більше інформації про Ювілейний 5-й Міжнародний Форум пивоварів і рестораторів – на сайтах beertechdrinks.com і сторінці в Фейсбук.
Реєстрацію вже розпочато!
Форум пивоварів і рестораторів підтримує Гільдія крафтових пивоварів України.
Науковий патронат здійснює Національний університет харчових технологій.
Генеральний юридичний партнер – юридична компанія «Пахаренко і партнери».
Головний Лабораторний партнер – «Донау Лаб Україна»
Головний інформаційний партнер – міжнародний спеціалізований журнал «ПИВО. Технології та Інновації»
Інформаційні партнери: міжнародний спеціалізований журнал «Напої. Технології та Інновації», журнали «БРУТТО», Beer Box, сайти Restaurant NEWS EU, BeerPlace, портал Profibeer.