Французький виробник дріжджів «Fermentis» представить свою продукцію і рішення на П'ятому Міжнародному Форумі пивоварів і рестораторів, Київ, Україна

Теми Форуму
Пивні дріжджі «Fermentis» добре відомі європейським і українським пивоварам. Вони зручні у використанні, так як вводяться без попередньої регідратації прямо в сусло. Як правильно підібрати якісні дріжджі для майбутнього пива, враховуючи при цьому їх вплив на ферментацію і аромат напою, можна буде дізнатися під час Форуму пивоварів і рестораторів-весна 2018 безпосередньо у виробника.

Учасники Форуму дізнаються не тільки про способи впливу сушіння та важливість правильної регідратації на сухій дріжджовий мембрані. Під час виступу буде проведено порівняння промислових дріжджів і сухих дріжджів за кінетикою смаку і ферментації.

Відзначимо, «Fermentis» – французька компанія, що спеціалізується на ферментації у виробництві напоїв, знаходиться у постійному русі. Компанія є бізнес-підрозділом Lesaffre Group, глобального ключового гравця ринку дріжджів і всіх його додатків вже більше 160 років.

Міжнародний Форум пивоварів і рестораторів – весна 2018 за традицією стане дводенним. Значно розшириться тематика виступів, виставки сировини і технологій, до нас приїдуть авторитетні пивовари, технологи, експерти, виробники супутніх галузей продуктів і технологій з усіх куточків України, з Німеччини, Чехії, Словаччини, Австрії, Росії, Білорусії, Бельгії, Франції, Італії.

У програмі конференц-дня 12 квітня:
– обговорення актуальних тенденцій розвитку пивоварної галузі за участю відомих пивоварів і рестораторів, депутатів, представників владних структур;
– технологічний форум «Ставка на якість» з відомими європейськими та українськими експертами пивоваріння та ресторанної справи;
– виступи фінансистів та економістів про економіку пивного закладу;
– круглий стіл «Юридичні основи пивного бізнесу від А до Я»;
– дискусія про ефективний пивний маркетинг і секрети успішних продажів, як в ресторанах-пивоварнях, так і пивних ресторанах, пабах, барах, спеціалізованих магазинах, через Інтернет тощо.;
– круглий стіл про розвиток домашнього пивоваріння «Від хобі до бізнесу»;
– традиційна виставка нових технологій, обладнання, сировини та допоміжних матеріалів для пивоваріння;
– презентація унікальних сортів пива і пивного меню в одному з кращих пивних ресторанів столиці.

Програма другого дня, 13 квітня, включає кілька заходів одночасно:
– пивний тур «Крафтовий шлях» в кращі ресторан-пивоварню, пивний ресторан, паб і спеціалізований магазин крафтового пива;
– колабораційна варка крафтового пива з зірками українського та зарубіжного крафта;
– семінар-практикум на тему «Дефекти пива».