Х Форум пивоварів і рестораторів відбудеться 22-23 квітня в Ірпіні

05 Березня 2021

Форум пивоварів і рестораторів
Триває підготовка до Міжнародного Форуму пивоварів та рестораторів 2021! Ювілейний форум приймає комплекс «Конференц-хол Ірпінь» – Головний Організаційний партнер. На учасників чекають найактуальніші теми та обговорення, авторитетні експерти та нові обличчя галузі, інноваційні технології й рішення, цінні поради та успішний досвід колег. Форум пройде з дотриманням усіх санітарних норм і правил. Усі учасники будуть забезпечені достатньою кількістю масок і санітайзерів. Виставка-презентація обладнання, технологій і матеріалів для крафтового пивоваріння відбудеться на відкритому майданчику. Конференц-зали будуть провітрюватися. У приміщеннях працює сучасна потужна система кондиціювання. Учасникам заходу радимо зберігати соціальну дистанцію, утриматися від обіймів і рукостискань. Компаніям, які презентуватимуть продукцію на стендах, пропонуємо встановити захисні екрани. Під час проведення Х Форуму пивоварів і рестораторів будуть ураховані усі рекомендації МОЗ і побажання учасників!

Під час ювілейного Форуму учасники обговорюватимуть ситуацію в українському та європейському  крафтовому пивоварінні,  дискутуватимуть на тему технологічного вдосконалення виробництв, виготовлення пива з унікальними смаковими якостями, обговорюватимуть новітні маркетингові прийоми і продажі пива в сучасних реаліях, та ін. Цікавими для пивного загалу стануть теми: роль краудфандингу у відкритті пивного закладу,  організація пивних турів, фудпейринг у пивному ресторані та пабі і т.д. Пивовари познайомлять із популярними нині мідами, презентують крафтові сидри.

Минулі заходи продемонстрували – рівень якості та різноманітності українського пива невпинно зростає. І велику роль в цьому грає впровадження інноваційних технологій та звільнення часу для креативу пивовара. Тому головними технологічними партнерами East European Beer Award-2021 та X Форуму пивоварів і рестораторів стане чимало провідних європейських та українських компаній.

Зокрема, для учасників заходів компанія Донау Лаб Україна пропонує унікальну можливість: реальні заміри на вимірювальних приладах лабораторного контролю, які використовуються на всіх великих заводах. За словами спеціалістів, дослідження продукту за допомогою пиво-аналізаторів – це найпростіший метод реалізувати контроль виробництва і якості продукції, за невеликих витрат. Крім того, впровадити режим економії.

Про те, як відповісти на тренд пива з низьким вмістом алкоголю (безалкогольного пива) розкажуть представники компанії Fermentis. У результаті проведення скринінгу виробник дріжджів виокремили штам SafBrew LA-01, як здатен виробляти лише невелику кількість алкоголю. Детальніше про новинку дискутуватимемо під час Форуму.

Китайська компанія Angel Yeast, яка тільки розпочинає свій шлях на українському пивному ринку, презентує дріжджі для елів (ALE-CN36, ALE-CS31), пшеничного пива (ALE-WA18) й лагерів (LAGER-BF16, LAGER-BF27). Виробник акцентує на винятковій якості та натуральності продуктів.

Рішення для упакування презентує постійний партнер Форуму пивоварів і рестораторів італійська компанія Tapi. У рамках Форуму представник бренду Revò в Україні В’ячеслав Шиш ознайомить учасників Форуму з особливими пробками, які поєднують традиційний вигляд, новаторський дизайн, можливість багаторазового використання, практичність і надійність.

Завершуватиме конференц-день урочиста Церемонія нагородження переможців V Дегустаційного конкурсу East European Beer Award (Комплекс «Конференц-хол Ірпінь», м. Ірпінь).

З приводу участі у подіях і партнерства звертатися:
Анна Панкратенкова: +38 (097) 7592583, reklama.nti@gmail.com
Анна Ільчук: +38 (068) 568 66 58,nti.beer@gmail.com
Лариса Товкач: +38 (097) 968-95-16, sad.nti@ukr.net

Головний організаційний партнер: Комплекс «Конференц-хол Ірпінь»(вул. Северинівська, 118-А)

Телефон для бронювання номерів: +38 067 225 3058

Головний організаційний партнер: комплекс “Конференц Хол Ірпінь” (вул. Северинівська, 118-А)

Телефон для бронювання номерів: +38 067 225 3058

Готельні номери

Lux – 10 номерів (1250грн)
Triple – 29 номерів (1020 грн)
Twin – 10 номерів (920 грн)
Single – 11 номерів (700 грн)

Додатково оплачується сніданок 150 грн, «Шведська лінія», вечеря 200 грн.