Х Форум пивоварів і рестораторів відбудеться 22-23 квітня в Ірпіні
05 Березня 2021
Під час ювілейного Форуму учасники обговорюватимуть ситуацію в українському та європейському крафтовому пивоварінні, дискутуватимуть на тему технологічного вдосконалення виробництв, виготовлення пива з унікальними смаковими якостями, обговорюватимуть новітні маркетингові прийоми і продажі пива в сучасних реаліях, та ін. Цікавими для пивного загалу стануть теми: роль краудфандингу у відкритті пивного закладу, організація пивних турів, фудпейринг у пивному ресторані та пабі і т.д. Пивовари познайомлять із популярними нині мідами, презентують крафтові сидри.
Минулі заходи продемонстрували – рівень якості та різноманітності українського пива невпинно зростає. І велику роль в цьому грає впровадження інноваційних технологій та звільнення часу для креативу пивовара. Тому головними технологічними партнерами East European Beer Award-2021 та X Форуму пивоварів і рестораторів стане чимало провідних європейських та українських компаній.
Зокрема, для учасників заходів компанія Донау Лаб Україна пропонує унікальну можливість: реальні заміри на вимірювальних приладах лабораторного контролю, які використовуються на всіх великих заводах. За словами спеціалістів, дослідження продукту за допомогою пиво-аналізаторів – це найпростіший метод реалізувати контроль виробництва і якості продукції, за невеликих витрат. Крім того, впровадити режим економії.
Про те, як відповісти на тренд пива з низьким вмістом алкоголю (безалкогольного пива) розкажуть представники компанії Fermentis. У результаті проведення скринінгу виробник дріжджів виокремили штам SafBrew LA-01, як здатен виробляти лише невелику кількість алкоголю. Детальніше про новинку дискутуватимемо під час Форуму.
Китайська компанія Angel Yeast, яка тільки розпочинає свій шлях на українському пивному ринку, презентує дріжджі для елів (ALE-CN36, ALE-CS31), пшеничного пива (ALE-WA18) й лагерів (LAGER-BF16, LAGER-BF27). Виробник акцентує на винятковій якості та натуральності продуктів.
Рішення для упакування презентує постійний партнер Форуму пивоварів і рестораторів італійська компанія Tapi. У рамках Форуму представник бренду Revò в Україні В’ячеслав Шиш ознайомить учасників Форуму з особливими пробками, які поєднують традиційний вигляд, новаторський дизайн, можливість багаторазового використання, практичність і надійність.
Завершуватиме конференц-день урочиста Церемонія нагородження переможців V Дегустаційного конкурсу East European Beer Award (Комплекс «Конференц-хол Ірпінь», м. Ірпінь).
З приводу участі у подіях і партнерства звертатися:
Анна Панкратенкова: +38 (097) 7592583, reklama.nti@gmail.com
Анна Ільчук: +38 (068) 568 66 58,nti.beer@gmail.com
Лариса Товкач: +38 (097) 968-95-16, sad.nti@ukr.net
Головний організаційний партнер: Комплекс «Конференц-хол Ірпінь»(вул. Северинівська, 118-А)
Телефон для бронювання номерів: +38 067 225 3058
Головний організаційний партнер: комплекс “Конференц Хол Ірпінь” (вул. Северинівська, 118-А)
Телефон для бронювання номерів: +38 067 225 3058
Готельні номери
Lux – 10 номерів (1250грн)
Triple – 29 номерів (1020 грн)
Twin – 10 номерів (920 грн)
Single – 11 номерів (700 грн)
Додатково оплачується сніданок 150 грн, «Шведська лінія», вечеря 200 грн.