Колабораційна варка VIII Форуму відбудеться на пивоварні «Волинський Бровар»: чаклуватимемо над Strawberry Milkshake IPA

Колаборація
До старту Форуму пивоварів та рестораторів лишається тиждень! Вже 10-11 жовтня у Рівному, приймає готель «Айвенго». Восьмий за рахунком Форум включить не тільки традиційний конференц-день та Пивний тур, в його рамках відбудеться конкурс East European Beer Award (8-9 жовтня) та «Королева пива – 2019». Неодмінна частина Форуму – колабораційна варка пива. Традиція проводити колаб була започаткована на IV Форумі пивоварів та рестораторів, коли в ресторані-пивоварні Gastropub Father варили вершковий Father Stout Megacollab. Колаборація V Форуму відбулася в київській пивоварні «Крапка. Кома», де зварили німецький Maibock з додаванням чорносливу, настояного на бренді, і вітчизняного хмелю. Результатом колаборацій VI Форуму на пивоварні Ale Point став Бурштиновий лагер «Craft Tomatos», в ресторані-пивоварні AltBier – Гарбузовий лагер з додаванням кардамону. Літній Форум 2019 року приймав «Театр пива «Правда», де варили Віденський з додаванням вівсяних пластівців, висушених квіток акації, липи та лаванди. Наступний захід відзначиться колаборацією на потужностях пивоварні «Волинський Бровар»!

11 жовтня пивовари і технологи з різних куточків України та закордону варитимуть на «Волинському броварі» сорт «TWIST» в стилі Strawberry Milkshake IPA. Тут вже розробляють рецептуру. Спеціалісти – в пошуках особливого продукту з інтенсивними фруктовими ароматами, м’яким тілом та гладким смаком в поєднанні з фруктовими пюре, які надають особливий «соковитий» характер пиву.

Модераторами колабораційної варки стануть Микола ІВАЩИШИН («Волинський Бровар», Березне), Сергій КОВТУНЕНКО (Bierwelle, Чернігів), Віктор ВАЩУК (Altbier, Харків), Пшемисл БРОЖ (КАНТ, Рівне).

Відзначимо, пивоварня «Волинський Бровар» розташована у місті Березне на Рівненщині. Виробництво започаткували у 2014 року, сьогодні ж це пиво можна знайти у торгівельних мережах по всій країні. Своє пиво «Волинський Бровар» варить на напівавтоматичному обладнанні, виготовленому фахівцями словацької компанії Techimpex s.r.o. (ТМ Blonder Beer).

Пивзавод заангажований на інноваціях. Нещодавнє впровадження новітніх технологій підготовки води від Eurowater, сепарації GEA та цілковита відданість своїй справі забезпечили бренду всі передумови для створення високоякісної продукції.  До речі, за якістю стежать у власній лабораторії.

В лінійці «Волинського Бровара»  – 15 сортів пива. Сьогодні пивоварня випускає світлі, темні, напівтемні й спеціальні сорти та елі. Нові рецепти відшліфовують на експериментальному обладнанні, доходить до 100 експериментів на рік!

Нагадаємо, основними темами конференц-дня VIII Форуму стануть сучасні технології пивоваріння: від вибору сировини до роботи з обладнанням і санітарії. Програма включає теми  економіки пивного бізнесу, маркетингу пивного закладу, розвитку культури споживання пива, завоювання долі ринку. Працюватиме традиційна виставка обладнання, технологій, сировини та допоміжних матеріалів. Завершуватиме день урочистий фуршет з дегустацією від крафтових пивоварень. Відбудеться урочиста церемонія нагородження Дегустаційного конкурсу пива East European Beer Award – 2019 та конкурсу «Королева пива – 2019».

Реєстрація на Форум пивоварів і рестораторів:
Анна Панкратенкова: +38(097)7592583, +38(095)6070904, reklama.nti@gmail.com

Анна Малашкевич: +38 (097) 89 18 200, beertechdrinks@gmail.com
або на сайті forum.techdrinks.info