Компанія Fermentis By Lesaffre презентує новинку для стабілізації мутності пива

23 Лютого 2022

Новинки

23-24 березня відбудеться ХІ Міжнародний Форум пивоварів і рестораторів. Традиційною частиною заходу стала презентація новини обладнання і сировини. Тому постійний партнер проєкту Beer.T&I project, компанія Fermentis By Lesaffre представить Spring’BlancheTМ – функціональний продукт для стабілізації мутності пива.

Пиво містить поліфеноли, які можуть утворювати комплекси, взаємодіючи з деякими специфічними білками. Ці комплекси створюють каламутність, коли залишиться у зваженому стані. Рівень мутності залежатиме від вмісту поліфенолів у пиві, а щільність частинок (W/V) впливатиме на стабільність помутніння. Spring’BlancheTM є дріжджовим екстрактом, багатим на натуральні протеїни різної молекулярної маси, що взаємодіють спеціальним чином, для отримання незмінної стабільної каламутності. Продукт ідеально підходить для виробництва каламутних сортів пива (пшеничне, бельгійські сорти пива або Hazy IPA).

Нагадуємо, що в програмі ХІ Форуму пивоварів і рестораторів:

23 березня – конференц-день, Народна дегустація пива, Конкурс на найкреативнішу пивну етикетку.

Серед тем Форуму пивоварів і рестораторів:

Секція «ФОРУМ АКТУАЛЬНИЙ». Учасники обговорюватимуть ситуацію у крафтовому пивоварінні і впровадження європейських стандартів.
Секція «ФОРУМ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ»  –  «Технології та інновації: акцент на стабільній якості пива». 
Свої рішення для пивоваріння презентують: Fermentis, Unilab, UBC group та ін.
Секція «ФОРУМ ДОДАТКОВИХ МОЖЛИВОСТЕЙ» (про витримане в бочці пиво, про медове пиво (міди), нові пивні напої та ін.)
Секція маркетингу і продажів – «Пиво, яке продається: складові успіху».

Дискусії:

«Пивоваріння: класика проти креативу, або які стилі пива варити, щоб продаватися?»

«Поближче до споживача через віртуальне технічне обслуговування»

«Створення пивоварні – від проєкту до реалізації . Труднощі, які виникають, коли пивоварня створюється в непристосованому приміщенні. Від яких помилок треба застрахуватися». 

«Нове – це незабуте старе, або Креатив пивовара».

«Слабоалкогольне чи безалкогольне: тренд чи кардинальні зміни?» Огляд ринку і розгляд перспектив слабо-та безалкогольного.

У кінці конференц-дня відбудеться фуршет й урочисте нагородження учасників Народної дегустації пива і Конкурсу на найкреативнішу пивну етикетку, під чаc якого переможці будуть нагороджені цінними призами від партнерів Форуму пивоварів і рестораторів.

 24 березня – Пивний бізнес-тур 

Тур 1 (на вибір)

First Dnipro Brewery

Fanatic
Тур 2 (на вибір)

MOVA BREWING CO.

Паб «Кеды Искусствоведа»
Тур 3 (на вибір)

Колабораційна варка на потужностях ресторану-пивоварні «Старгород». Будемо варити чеське пиво!

Долучайтесь до участі в ХІ Міжнародному Форумі пивоварів і рестораторів!

Контакти:

Лариса Товкач, тел..: +38 097 96 89 516
Анна Панкратенкова (координатор проєкту), тел: +38 097 759 25 83
Ірина Калюжна, тел.:+38 096 458 76 82
Альона Данчук, тел.: +38 097 528 36 46

Детальніше про захід читайте на сайті події.