Lallemand Brewing представить активні сухі пивні дріжджі і технологію їх застосування на Міжнародному Форумі пивоварів і рестораторів - весна 2018, Київ, Україна
16 Лютого 2018
Пиво – продукт життєдіяльності дріжджів. Тому його смак і аромат залежать не тільки від солоду і хмелю, а й від того, як дріжджі переробляють речовини, що містяться в суслі. Деякі стилі пива – хефевайцен, левова частка бельгійських стилів, англійські біттери – набувають неповторності смаку саме завдяки особливим расам і штамам дріжджів. Тому пивоварам необхідно дуже серйозно ставитися до вибору якісних дріжджів.
Історія діяльності Lallemand в пивоварній промисловості розпочалася на початку 1970-х років з виробництва сухих чистих пивних дріжджів у Канаді. З часом ця діяльність була розширена на виробництво інших специфічних штатних елевих і лагерних пивних дріжджів для різних клієнтів у США, Європі, Австралії та Азії.
Завдяки десятиліттям досвіду в цій промисловості, широкій мережі підтримки та потужній технічній експертизі, компанія Lallemand Brewing в змозі та готова допомогти пивоварові розвиватися та досягати найвищої якості. Окрім унікальної глобальної технічної підтримки та досвіду, виробник пропонує широкий спектр продуктів, послуг та навчання.
В рамках Технологічної частини Форуму представник Lallemand Brewing Ян Невелос виступить з презентаціє на тему: «Активні сухі пивні дріжджі та їх застосування в процесі».
Організатори заходу – видавничий проект «Технології та Інновації» обрали найактуальніші теми, виходячи з досвіду минулорічних Форумів. Тож, на учасників конференц-дня П’ятого Міжнародного Форуму очікують: обговорення актуальних тенденцій розвитку пивоварної галузі за участю відомих пивоварів і рестораторів, депутатів, представників владних структур; технологічний форум «Ставка на якість»; виступи про економіку пивного закладу; круглий стіл «Юридичні основи пивного бізнесу від А до Я»; дискусія про ефективний пивний маркетинг і секрети успішних продажів в ресторанах-пивоварнях, пивних ресторанах, пабах, барах, спеціалізованих магазинах, через Інтернет тощо.; круглий стіл про розвиток домашнього пивоваріння «Від хобі до бізнесу».
Традиційна вечірня презентація унікальних сортів пива і пивного меню відбудеться в одному з кращих пивних ресторанів столиці.
Не менш цікаві та насичені заходи другого дня, 13 квітня: Пивний тур «Крафтовий шлях» в кращі ресторан-пивоварню, пивний ресторан, паб і спеціалізований магазин крафтового пива; колабораційна варка крафтового пива з зірками українського та зарубіжного крафта; семінар-практикум на тему «Дефекти пива».
Ювілейний V Форум пивоварів та рестораторів підтримали та готуються приїхати наші колеги з Великобританії – зірка пивоварного ринку світового масштабу, голова Британської Гільдії пивних письменників Тім Хемпсон, а також відомий пивний блогер, автор ідеї першої в світі «сліпої» колаборації, російський пивовар Олексій Черниш.
Форум пивоварів і рестораторів підтримує Гільдія крафтових пивоварів України.
Науковий патронат здійснює Національний університет харчових технологій.
Генеральний юридичний партнер – юридична компанія «Пахаренко і партнери».
Головний Лабораторний партнер – «Донау Лаб Україна»
Головний інформаційний партнер – міжнародний спеціалізований журнал «ПИВО. Технології та Інновації»
Інформаційні партнери: міжнародний спеціалізований журнал «Напої. Технології та Інновації», журнали «БРУТТО», Beer Box, сайти Restaurant NEWS EU, BeerPlace, портал Profibeer.