«Народна дегустація пива» у програмі ХІ Форуму пивоварів і рестораторів

15 Грудня 2021

«Народна дегустація пива»

24-25 березня відбудеться одна з найголовніших подій пивного світу країни – Форум пивоварів і рестораторів. Захід збере українських і закордонних пивоварів, рестораторів, технологів, маркетологів, виробників обладнання і сировини у Дніпрі (ресторан-пивоварня «Старгород» (вул. Столярова, 1)). Організатор Форуму – медіагрупа «Технології та Інновації». На учасників чекає дводенна насичена програма. Знайомимо з родзинкою конференц-дня.

24 березня 2022 року – конференц-день, виставка технологій та обладнання для пивоваріння.
Пивоварням пропонується зареєструватися в дегустації, надіславши своє краще пиво.

Цьогоріч організатори вперше проведуть конкурс на “Кращий дизайн пляшки”, тому пивоварням обов’язково надати фото упаковки, корка, пляшок, етикеток.

Оцінювати пиво будуть учасники Форуму під час конференц-дня. Тут не буде переможених, тому що оцінки за смакові якості пива виставлятися не будуть, під оцінюванням мається на увазі прояв споживацьких симпатій.

Але організатори зроблять цього разу акцент на якість та дизайн упаковки, пляшки, корка і етикетки, найбільш вдалі зразки у цих чотирьох номінаціях будуть визначені голосуванням із жетонами.

А позаяк на Форумі будуть присутні представники торгівлі, то пиво, представлене на «Народній дегустації», має всі шанси потрапити на нові торговельні полиці і розширити свою географію продажів. У рамках Форуму запланована секція «Торгівлі і маркетингу», в ході якої якраз і обговорять упаковку, яка продає, і відзначать найбільш вдалі зразки пива. Переможці – 4 пивоварні, які  будуть відзначені Дипломами і цінними призами.

Також упродовж  конференц-дня, учасники обговорюватимуть ситуацію в українському та європейському  крафтовому пивоварінні, ділитимуться досвідом вдосконалення і розширення власних виробництв. Пивовари  розкажуть про стабільність пива, роль краудфандингу у відкритті пивного закладу, секрети успіху пивного ресторану,  завоювання українського та іноземного пивних ринків і створення та розвиток бренду Ukrainian Beer.

На наступний день пивоварні відправляться у традиційний «Пивний тур», у рамках якого учасники  ознайомляться  з секретами пивоварного ремесла, скуштують смачного пива та відвідають дегустації пивного меню.

Тур 1 (на вибір):
First Dnipro Brewery
Fanatic

Тур 2 (на вибір)
MOVA BREWING CO.
Паб «Кеды Искусствоведа»

Умови участі в конференції в якості учасника:

Для пивних компаній:
Конференц-день + бізнес-тур – 3000 грн.
Конференц-день (без бізнес-туру) – 2200 грн.

Для технологічних компаній:
Конференц-день + бізнес-тур – 4000 грн.
Конференц-день (без бізнес-туру) – 3000 грн.
(У ціну входить кава-брейк, обіди, фуршет; обслуговування під час заходу; участь у дегустації напоїв і страв; пакет учасника конференції з інформаційними матеріалами; детальний пост-звіт про захід з фінальними презентаціями спікерів, надіслані електронною поштою).

Для реєстрації учасників і партнерів звертайтеся:
Ірина Калюжна, тел.:+38 096 458 76 82
Альона Данчук, тел.: +38 097 528 36 46
Лариса Товкач, тел..: +38 097 96 89 516
Анна Панкратенкова (координатор проєкту), тел: +38 097 759 25 83
Директор проекту: Надія Ящук, тел. +38 (068) 568-58-22, rnadia@ukr.net
Автор ідеї – Катерина Конєва, головний редактор/видавець проекту «Технології та Інновації», тел..: +38 067 238 18 51 kateryna.koneva@gmail.com


УВАГА!
Вхід на ФОРУМ дозволений тільки власникам довідки про повну вакцинацію, довідки про одужання від ковід за останні 6 місяців, негативний ПЛР або експрес-тест, дійсний 72 години. Будь ласка, подбайте заздалегідь про генерацію сертифікатів в додатку «Дія».

Конференція відбудеться з дотриманням усіх санітарних норм і правил. Учасники будуть забезпечені достатньою кількістю масок і санітайзерів. Виставка-презентація обладнання, технологій і матеріалів буде проведена з дотриманням дистанції між стендами. Конференц-зали будуть провітрюватися. У приміщеннях працює сучасна потужна система кондиціювання. Учасникам заходу радимо зберігати соціальну дистанцію, утриматися від обіймів і рукостискань. Компаніям, які презентуватимуть продукцію на стендах, пропонуємо встановити захисні екрани.
Звертаємося до учасників із проханням серйозно ставитися до нинішньої ситуації з розповсюдженням COVID-19 в Україні. Вищезазначені заходи з безпеки націлені на посилення вашої особистої безпеки. Рекомендуємо виміряти температуру тіла перед виходом із дому та у випадку нездужанн
я лишитися вдома. Ви можете в будь-який момент зв’язатися з організаторами щодо заміни делегата.
Ваше здоров’я – наш пріоритет! Ми готові до червоної зони, і ви повинні бути до неї готові!

Готелі поряд:

«Хутір», тел..: 056 370 6600
«Енріко», тел..: 063 388 6930
«Ньюпорт», тел..: 095 467 6959

Читайте також: Що чекає на учасників XI Форуму пивоварів і рестораторів?