Нові теми та обличчя на П’ятому Міжнародному Форумі пивоварів та рестораторів, 12-13 квітня, Київ, Україна
22 Січня 2018
Ключова тема Форуму – «Пиво і пивоварня: успіх у бізнесі гарантований, якщо…». Головні ідеї заходу: сприяти створенню і подальшому розвитку пивного крафтового бізнесу як рушію пивоваріння в світі, популяризувати здорове харчування і крафтове пиво як його складову, пропагувати культуру споживання алкогольних напоїв.
Досвід минулих вдалих Форумів продемонстрував, які теми найбільш цікаві українським пивоварам, рестораторам та іншим гравцями бізнесу, пов’язаного з крафтовим пивоварінням. Тому організатори заходу – Міжнародний інформаційно-видавничий проект «Технології та Інновації» обрали найактуальніші теми, запросили українських та закордонних експертів, досвідчених пивоварів, рестораторів з різних куточків світу, провідних виробників сировини, техніки і технологій.
В програмі конференц-дня 12 квітня:
– обговорення актуальних тенденцій розвитку пивоварної галузі за участі відомих пивоварів і рестораторів, депутатів, представників владних структур;
– технологічний форум «Ставка на якість» з відомими європейськими та українськими експертами пивоваріння і ресторанної справи;
– виступи фінансистів і економістів про економіку пивного закладу;
– круглий стіл «Юридичні засади пивного бізнесу від А до Я» ;
– дискусія про ефективний пивний маркетинг і секрети успішних продажів, як у ресторанах-пивоварнях, так і пивних ресторанах, пабах, барах, спеціалізованих магазинах, через Інтернет і т.д.;
– круглий стіл про розвиток домашнього пивоваріння «Від хобі до бізнесу» ;
– традиційна виставка нових технологій, обладнання, сировини та допоміжних матеріалів для пивоваріння.
Вечірня програма передбачає презентацію унікальних сортів пива і пивного меню в одному з кращих пивних ресторанів столиці.
Програма другого дня, 13 квітня, складається з декількох заходів одночасно:
– пивний тур «Крафтовий шлях» у кращі ресторан-пивоварню, пивний ресторан, паб і спеціалізований магазин крафтового пива;
– коллабораційна варка крафтового пива з зірками українського і зарубіжного крафту;
– семінар-практикум на тему «Дефекти пива».
Весняний Форум традиційно відбудеться в столиці України, де крафтове пивоваріння розвивається найактивніше. Передбачається, що участь у Форумі пивоварів і рестораторів візьмуть як пивовари-практики, так і лаборанти, технологи, фахівці з продажів – з крафтових пивоварень, малих та середніх пивзаводів, з України та інших країн пострадянського простору. Захід також адресований рестораторам, власникам пивних магазинів і пабів, як успішним, які вже мають пивний бізнес, так і початківцям, що лише збираються відкрити для себе нову вигідну справу.
За 2 роки, що минули від Першого Всеукраїнського Форуму пивоварів і рестораторів, кількість крафтових пивоварень в Україні зросла вдвічі, український крафт стає все популярнішим, завойовуючи визнання споживачів не лише вдома, але й за кордоном. Проведений восени з великим успіхом Дегустаційний пивний конкурс East European Beer Award продемонстрував величезні перспективи цього бізнесу і важливість вдосконалення якості продукту, що є умовою №1 для успішних продажів. На часі – формування середовища свідомих споживачів крафту і його подальше просування на мапі країни.
Слідкуйте за оновленням інформації на сайтах проекту «Технології та Інновації» – beertechdrinks.com, techdrinks.info/ru, сторінці у Фейсбук ! Реєстрація розпочнеться 1 лютого 2018 року.
Генеральний Юридичний партнер – патентно-правова фірма «Пахаренко і партнери»
Головний Лабораторний партнер – «Донау Лаб Україна»