Опубліковано програму IX Міжнародного Форуму пивоварів і рестораторів, 9-10 вересня
05 Серпня 2020
ПРОГРАМА
IX Міжнародного Форуму пивоварів і рестораторів
9-10 вересня 2020 року
Заміський еко–комплекс «Долина Страусів»
(с. Ясногородка, Київська обл., Україна)
9 вересня
08:00 – 09:00
Реєстрація учасників. Кава-брейк.
Працює стенд з передплати журналів Beer Technologies і «Напої. Технології та Інновації».
Запис учасників Пивного туру «Столичний Крафтовий шлях» (на 10.09.2020).
09:00 – 17:00
Виставка-презентація обладнання, технологій і матеріалів для крафтового пивоваріння.
Працює аналітичний стенд компанії «Донау Лаб Україна» з експрес-аналізу якості пива (аналіз проводиться конфіденційно).
Виставка-презентація картин «Скуштуй картини на смак», – Валентина ОДНОЛЬКО, художниця.
10:00-17:00 Працює відеохаб каналу Beer Technologies journal.
12:00-16:00 Презентація продукції від фуд-партнерів Форуму: міцні крафтові напої, віскі, сидри, м’ясні вироби, сири, чіпси, всілякі смаколики.
Свою продукцію презентують компанії:
- «Теплі моря» (рибні снеки);
- «Рогатий заєць» (сидри);
- Cheesemania (сири);
- Еко-777.
09:00 – 09:25
Відкриття Форуму. Вітання від організаторів і партнерів
- Катерина КОНЄВА, Надія ЯЩУК, засновники медіа-групи «Технології та Інновації», організатори Міжнародного Форуму пивоварів і рестораторів і Дегустаційного конкурсу East European Beer Award;
- Юрій СЕМЕНОВ, засновник Київської Пивної Ліги, співорганізатор Дегустаційного конкусу East European Beer Award;
- Володимир ПАШКО, директор компанії «Донау Лаб Україна» – Головний Лабораторний партнер;
- Андрій ДЯКІВ, Представник еко-комплексу «Долина страусів».
Презентація каталогу BEER INSIDE. Пивна Мапа України. Виступ Марини ЗАХАРЧУК, редактора сайту «Пиво. Технології та Інновації» beertechdrinks.com.
ФОРУМ АКТУАЛЬНИЙ. Ситуація у крафтовому пивоварінні і впровадження європейських стандартів.
Модератори – Олександр ШАТАЛОВ, Юрій ЗАСТАВНИЙ, Дмитро НЕКРАСОВ – члени ради директорів Асоціації «Незалежні броварні України»,
ДИСКУСІЯ.
Технологічний ФОРУМ «Технології та інновації: акцент на автоматизації і діджиталізації»
Модератор – Валентина МИКУСЕВИЧ, експерт з якості пива.
Крафтове пиво на крупних пивоварних виробництвах і ресторанних пивоварнях: переваги і недоліки. Батл між представниками крафтової пивоварні і пивзаводу.
Сергій КОВАЛЕНКО (AltBier, Харків) і Пшемисл БРОЖ, пивзавод «Рівень» (Рівне).
Обговорення:
- Павло Кушнаренко, представник компанії ZIP TECH Україна.
«Варимо безалкогольне пиво – способи і методики». – Костянтин КОРОЛЮК, старший науковий співробітник НААНУ, пивовар.
Дріжджі для безалкогольного пива LA-01-Bacteria LP-652-Spring Blanche. Богдан ДЕМЧЕНКО, представник компанії «Солод України», ТМ Fermentis.
Холодні кімнати: особливості облаштування та ефективне використання». – Ярослав ГЕВКО, менеджер компанії «Крафт Іновейшен».
«Від 2 місяців і довше. Як стабілізувати пиво за допомогою обладнання для розливу. З досвіду практичного пивовара». – Сергій КОВТУНЕНКО, пивовар, аналітик галузі.
ОБГОВОРЕННЯ
Микола Іващишин, «Волинський бровар».
Антон Юхимець, «Punkraft».
«Ziemann-Holvrieka – надійний партнер у галузі пивоваріння й рішення для напоїв». –Андрій ГАРМАТІЙ, project-manager, Михайло БЕЛЯЄВ, менеджер з продажу.
«Лабораторія на пивоварні: від міні до сучасної високотехнологічної». – Володимир ПАШКО, компанія «Донау Лаб Україна».
«Огляд ринку пива і солодових напоїв: інновації і тренди в категорії». – Наталя ЛОМНИЦЬКА, менеджер компанії ДП «Дьолер Україна», Галина ПРИХОДЬКО, начальник технологічного відділу компанії ДП «Дьолер Україна».
«Настав час модернізувати пивоварню: з чого розпочати». – Бахром КАЛАНДАРОВ, CEO компанії SCHULZ.
«Компанія TAPI: креатив і пиво – дві сторони однієї медалі». – В’ячеслав ШИШ, представник компанії TAPI в країнах Східної Європи (Італія).
ФОРУМ ПРАКТИЧНИЙ. Особливості створення унікальних смаків і ароматів. Модератор узгоджується.
Варимо пиво з добавками: фруктове пиво, бірмікси, біртейлі. Перш за все – це: надійне обладнання, правильна водопідготовка, відібраний хміль, спеціальний солод чи смак і професіоналізм пивовара?».
ДИСКУСІЯ
Модератори: Віктор ВАЩУК, AltBier (м. Харків)
Сергій РАДЧЕНКО, RED CAT (м. Харків)
Обід
Презентація сирів, риби, морепродуктів та ін. продукції від фуд-партнерів.
Презентація сидрів від партнерів Форуму.
Презентація віскі від Асоціації Сомельє України. – Андрій ПЕТРОВСЬКИЙ, член Асоціації Сомельє України, віце-президент Всеукраїнської Асоціації барменів, керівник дегустаційної панелі по міцних напоях Wine&Spirits Awards – 2020, студент магістратури Лабораторії сенсорного аналізу Одеської Національної Академії Харчових технологій.
Обговорення:
- Іван КАДУБЕЦЬ, «Клуб любителів віскі»
Технологічний ФОРУМ
«Технології та інновації: акцент на автоматизації і діджиталізації» (продовження).
Модератор – Катерина КОНЄВА, СЕО «Технології та Інновації»
«Як заробити на пиво, граючи. Гра Cryptobrewmaster – маркетплейс для пивоварень, виробників сировини й пивного обладнання», – Андрій КИСІЛЬ, пивовар, пивний художник, сподвижник крафтової революції, СЕО Cryptobrewmaster.io
«Бюджетні цифрові рішення IoT як у AB InBev EFES, Carlsberg, Heineken:
1) Вся інформація від датчиків і сенсорів на вашій долоні – додаток QiVisor.
2) Карти робочого дня персоналу зібрані за допомогою цифрових міток.
3) 3-D тури на виробництві. – Василь МАЗОВ, Олександра РИБАК, представники компанії Viravix.
«GEA – ваш компетентний партнер у виробництві сидру». – Юрій ВОЙТЮК, менеджер з продажів компанії GEA Ukraine.
«ТЕРМО-ПАК: Комплексні рішення для пивоварного бізнесу». – Дмитро БОГОВИК, Тарас СКІРСЬКИЙ, представники компанії ТЕРМО-ПАК.
ФОРУМ ВИТРИМАНОГО ПИВА І ВІСКІ.
Модератор – Павло МАКОГОН, виконавчий директор Ukrainian Craft Distillers Association.
«Історія діжки. Класифікація. Вплив на напої. Друге життя діжки. Власний досвід». Павло МАКОГОН, компанія WineIdea.
«Діжка у виробництві крафтового пива – черговий тренд, чи неповторний інгредієнт». – Ігор ДМИТРЕНКО, Кирило МЕЛЬНИК –пивовари-контрактники ТМ BOHEMA
«Витримка пива: бочка чи альтернатив?» – Вікторія АЛЕКСОВИЧ, власниця WOOD-International.
ФОРУМ ТОРГІВЛІ І МАРКЕТИНГУ
Модератор – Андрій ЮРАГО, керівник проєктів «Народний дегустатор» і «Народний ресторатор»: «Пиво переможців і фіналістів дегустаційних конкурсів: як отримати кеш за свої нагороди».
Обговорення:
- Сергій БІРУЛЯ, засновник мережі пивної торгівлі LITRA;
- Оксана ІЛЬГОВА, власниця ТМ Ale Point;
- Денис ХАЛУПЕНКО, засновник компанії «Курінь», власник торговельної мережі з продажу вина і пива.
17:30 – 17:45
Підведення підсумків Форуму пивоварів і рестораторів.
Заключне слово від організаторів: Катерина КОНЄВА, Надія ЯЩУК – засновники інформаційно-видавничого проекту «Технологїі та Інновації».
Фотосесія біля бренд-волу.
Екскурсія на виноробню і в дегустаційну залу від компанії WineIdea.
19:00 – 22:00
Урочиста церемонія нагородження переможців Дегустаційного конкурсу East European Beer Award 2020.
Фуршет з презентацією пива переможців і фіналістів.
Презентація сидру від партнерів Форуму BERRYLAND.
Презентація віскі від партнерів – Ukrainian Craft Distillers Association.
10 вересня
10:00 – 18:00
На всі заходи 10 вересня – реєстрація і оплата додатково:
Пивний тур «Столичний Крафтовий шлях» (відвідання кращих крафтових пивоварень і пабів Києва із презентацією обладнання, технологій виробництва і продажів пива, дегустацією страв пивної кухні і фірмового пива:
Маршрут №1
1 – PUNKRAFT паб
2 – «Ель Хмель» магазини крафтового пива
3 – пивоварня VARVAR, паб «Лісопилка»
Маршрут №2
1 – пивоварня UNDERWOOD
2 – пивний магазин Litra
3 – ресторан LITRA BAR beer&music resto.
Заповнити електронну форму реєстрації
Організатори – медіа-група «Технології та Інновації», з журналом Beer. Technologies&Innovations
Головний Організаційний партнер – заміський еко-комплекс «Долина Страусів»
Головний Галузевий партнер Форуму – Асоціація «Незалежні броварні України».
Головний Лабораторний партнер – Донау Лаб Україна.
Форум пройде за підтримки Асоціації Сомельє України, Ukrainian Craft Distillers Association, за участі Клубу любителів віскі.
Партнер із поселення– готельно-ресторанний комплекс «Царьград».
Генеральний інформаційний партнер – Інтерфакс-Україна
Головний інформаційний партнер – сайт «Пиво. Технології та Інновації» beertechdrinks.com
З приводу участі у Форумі, партнерства та спонсорства звертайтеся:
Анна Панкратенкова, тел.: +38 (097) 759 25 83, reklama.nti@gmail.com
Анна Ільчук, тел..: +38 (068) 568 66 58, nti.beer@gmail.com
Лариса Товкач, тел.: +38 (097) 968 95 16, sad.nti@ukr.net