Опубліковано програму IX Міжнародного Форуму пивоварів і рестораторів, 9-10 вересня

05 Серпня 2020

ІХ Міжнародний Форум пивоварів і рестораторів
У зв’язку з пандемією коронавірусу дати проведення  IX Міжнародного Форуму пивоварів і рестораторів змінено на 9-10 вересня 2020 року. Форум пройде з дотриманням усіх санітарних норм і правил. Усі учасники будуть забезпечені достатньою кількістю масок і санітайзерів. Виставка-презентація обладнання, технологій і матеріалів для крафтового пивоваріння відбудеться на відкритому майданчику.  Конференц-зали будуть провітрюватися. У приміщеннях працює сучасна потужна система кондиціювання. Учасникам заходу радимо зберігати соціальну дистанцію, утриматися від обіймів і  рукостискань. Компаніям, які презентуватимуть  продукцію на стендах,  пропонуємо встановити захисні екрани. Під час проведення ІХ Форуму пивоварів і рестораторів будуть ураховані усі рекомендації МОЗ і побажання учасників!

ПРОГРАМА

IX Міжнародного Форуму пивоварів і рестораторів

9-10 вересня 2020 року
Заміський екокомплекс «Долина Страусів»
(с. Ясногородка, Київська обл., Україна)

9 вересня

08:00 – 09:00
Реєстрація учасників. Кава-брейк.

Працює стенд з передплати журналів Beer Technologies і «Напої. Технології та Інновації».

Запис учасників Пивного туру «Столичний Крафтовий шлях» (на 10.09.2020).

09:00 – 17:00
Виставка-презентація обладнання, технологій і матеріалів для крафтового пивоваріння.

Працює аналітичний стенд компанії «Донау Лаб Україна» з експрес-аналізу якості пива (аналіз проводиться конфіденційно).

Виставка-презентація картин «Скуштуй картини на смак», – Валентина ОДНОЛЬКО, художниця.

10:00-17:00 Працює відеохаб каналу Beer Technologies journal.

12:00-16:00 Презентація продукції від фуд-партнерів Форуму: міцні крафтові напої, віскі, сидри, м’ясні вироби, сири, чіпси, всілякі смаколики.

Свою продукцію презентують компанії:

  • «Теплі моря» (рибні снеки);
  • «Рогатий заєць» (сидри);
  • Cheesemania (сири);
  • Еко-777.

09:00 – 09:25
Відкриття Форуму. Вітання від організаторів і партнерів

  • Катерина КОНЄВА, Надія ЯЩУК, засновники медіа-групи «Технології та Інновації», організатори Міжнародного Форуму пивоварів і рестораторів і Дегустаційного конкурсу East European Beer Award;
  • Юрій СЕМЕНОВ, засновник Київської Пивної Ліги, співорганізатор Дегустаційного конкусу East European Beer Award;
  • Володимир ПАШКО, директор компанії «Донау Лаб Україна» – Головний Лабораторний партнер;
  • Андрій ДЯКІВ, Представник еко-комплексу «Долина страусів».

Презентація каталогу BEER INSIDE. Пивна Мапа України. Виступ Марини ЗАХАРЧУК, редактора сайту «Пиво. Технології та Інновації» beertechdrinks.com.

ФОРУМ АКТУАЛЬНИЙ. Ситуація  у крафтовому пивоварінні і впровадження європейських стандартів.

Модератори – Олександр ШАТАЛОВ,  Юрій ЗАСТАВНИЙ, Дмитро НЕКРАСОВ – члени ради директорів Асоціації «Незалежні броварні України»,

ДИСКУСІЯ.

Технологічний ФОРУМ «Технології та інновації: акцент на автоматизації і діджиталізації» 

Модератор – Валентина МИКУСЕВИЧ, експерт з якості пива.

Крафтове пиво на крупних пивоварних виробництвах і ресторанних пивоварнях: переваги і недоліки. Батл між представниками крафтової пивоварні і пивзаводу.

Сергій КОВАЛЕНКО (AltBier, Харків) і Пшемисл БРОЖ, пивзавод «Рівень» (Рівне).

Обговорення:

  • Павло Кушнаренко, представник компанії ZIP TECH Україна.

«Варимо безалкогольне пиво – способи і методики». – Костянтин КОРОЛЮК, старший науковий співробітник  НААНУ, пивовар.

Дріжджі для безалкогольного пива LA-01-Bacteria LP-652-Spring Blanche. Богдан ДЕМЧЕНКО, представник компанії «Солод України»,  ТМ Fermentis.

Холодні кімнати: особливості облаштування та ефективне використання». – Ярослав ГЕВКО, менеджер компанії  «Крафт Іновейшен».

«Від 2 місяців і довше. Як стабілізувати пиво за допомогою обладнання для розливу. З досвіду практичного пивовара». – Сергій КОВТУНЕНКО, пивовар, аналітик галузі.

ОБГОВОРЕННЯ
Микола Іващишин, «Волинський бровар».
Антон Юхимець, «Punkraft».

«Ziemann-Holvrieka –  надійний партнер у галузі пивоваріння й рішення для напоїв»Андрій ГАРМАТІЙ, project-manager, Михайло БЕЛЯЄВ, менеджер з продажу.

«Лабораторія на пивоварні: від міні до сучасної високотехнологічної».  Володимир ПАШКО, компанія «Донау Лаб Україна».

«Огляд ринку пива і солодових напоїв: інновації і тренди в категорії».Наталя ЛОМНИЦЬКА, менеджер компанії ДП «Дьолер Україна», Галина ПРИХОДЬКО, начальник технологічного відділу компанії ДП «Дьолер Україна».

«Настав час модернізувати пивоварню: з чого розпочати». – Бахром КАЛАНДАРОВ, CEO компанії SCHULZ.

«Компанія TAPI: креатив і пиво – дві сторони однієї медалі». – В’ячеслав ШИШ, представник компанії TAPI в країнах Східної Європи (Італія).

ФОРУМ ПРАКТИЧНИЙ.  Особливості створення унікальних смаків і ароматів. Модератор узгоджується.

Варимо пиво з добавками: фруктове пиво, бірмікси, біртейлі. Перш за все – це:  надійне обладнання, правильна водопідготовка, відібраний хміль, спеціальний солод чи смак і професіоналізм пивовара?».

ДИСКУСІЯ

Модератори: Віктор ВАЩУК, AltBier (м. Харків)
Сергій РАДЧЕНКО, RED CAT (м. Харків)

Обід

Презентація сирів, риби, морепродуктів  та ін. продукції від фуд-партнерів.

Презентація сидрів від партнерів Форуму.

Презентація віскі від Асоціації Сомельє України. – Андрій ПЕТРОВСЬКИЙ, член Асоціації Сомельє України, віце-президент Всеукраїнської Асоціації барменів, керівник дегустаційної панелі по міцних напоях Wine&Spirits Awards – 2020, студент магістратури Лабораторії сенсорного аналізу Одеської Національної Академії Харчових технологій.

Обговорення:

  • Іван КАДУБЕЦЬ, «Клуб любителів віскі»

Технологічний ФОРУМ

«Технології та інновації: акцент на автоматизації і діджиталізації»  (продовження).

Модератор – Катерина КОНЄВА, СЕО «Технології та Інновації»

«Як заробити на пиво, граючи. Гра Cryptobrewmaster – маркетплейс для пивоварень, виробників сировини й пивного обладнання», – Андрій КИСІЛЬ, пивовар, пивний художник, сподвижник крафтової революції, СЕО Cryptobrewmaster.io

«Бюджетні цифрові рішення IoT як у AB InBev EFES, Carlsberg, Heineken:

1) Вся інформація від датчиків і сенсорів на вашій долоні додаток QiVisor.

2) Карти робочого дня персоналу зібрані за допомогою цифрових міток.

3) 3-D тури на виробництві. – Василь МАЗОВ,  Олександра РИБАК, представники компанії Viravix.

«GEA – ваш компетентний партнер у виробництві сидру». – Юрій ВОЙТЮК, менеджер з продажів компанії GEA Ukraine.

«ТЕРМО-ПАК: Комплексні рішення для пивоварного бізнесу».  – Дмитро БОГОВИК, Тарас СКІРСЬКИЙ, представники компанії ТЕРМО-ПАК.

ФОРУМ ВИТРИМАНОГО ПИВА І ВІСКІ.

Модератор – Павло МАКОГОН, виконавчий директор Ukrainian Craft Distillers Association.

«Історія діжки. Класифікація. Вплив на напої. Друге життя діжки. Власний досвід». Павло МАКОГОН, компанія WineIdea.

«Діжка у виробництві крафтового пива – черговий тренд, чи неповторний інгредієнт». – Ігор ДМИТРЕНКО, Кирило МЕЛЬНИК –пивовари-контрактники ТМ BOHEMA

«Витримка пива: бочка чи альтернатив?»  – Вікторія АЛЕКСОВИЧ, власниця WOOD-International.

ФОРУМ ТОРГІВЛІ І МАРКЕТИНГУ

Модератор – Андрій ЮРАГО, керівник проєктів «Народний дегустатор» і «Народний ресторатор»: «Пиво переможців і фіналістів дегустаційних конкурсів: як отримати кеш за свої нагороди».

Обговорення:

  • Сергій БІРУЛЯ, засновник мережі пивної торгівлі LITRA;
  • Оксана ІЛЬГОВА, власниця ТМ Ale Point;
  • Денис ХАЛУПЕНКО, засновник компанії «Курінь», власник торговельної мережі з продажу вина і пива.

17:30 – 17:45 
Підведення підсумків Форуму пивоварів і рестораторів.

Заключне слово від організаторів: Катерина КОНЄВА, Надія ЯЩУК – засновники інформаційно-видавничого проекту «Технологїі та Інновації».

Фотосесія біля бренд-волу.

Екскурсія на виноробню і в дегустаційну залу від компанії WineIdea.

19:00 – 22:00
Урочиста церемонія нагородження переможців Дегустаційного конкурсу East European Beer Award 2020.

Фуршет з презентацією пива переможців і фіналістів.

Презентація сидру від партнерів Форуму BERRYLAND.

Презентація віскі від партнерів – Ukrainian Craft Distillers Association.

10 вересня

10:00 – 18:00
На всі заходи 10 вересня – реєстрація і оплата додатково:

Пивний тур «Столичний Крафтовий шлях» (відвідання кращих крафтових пивоварень і пабів Києва із презентацією обладнання, технологій виробництва і продажів пива, дегустацією страв пивної кухні і фірмового пива:

Маршрут №1

1 – PUNKRAFT паб

2 – «Ель Хмель» магазини крафтового пива

3 – пивоварня VARVAR, паб «Лісопилка»

Маршрут №2

1 – пивоварня UNDERWOOD

2 – пивний магазин Litra

3 – ресторан LITRA BAR beer&music resto.

Заповнити електронну форму реєстрації

Організатори – медіа-група «Технології та Інновації», з журналом Beer. Technologies&Innovations

Головний Організаційний партнер – заміський еко-комплекс «Долина Страусів»

Головний Галузевий партнер Форуму – Асоціація «Незалежні броварні України».

Головний Лабораторний партнер – Донау Лаб Україна.

Форум пройде за підтримки Асоціації Сомельє України, Ukrainian Craft Distillers Association, за участі Клубу любителів віскі.

Партнер із поселення– готельно-ресторанний комплекс «Царьград».

Генеральний інформаційний партнер – Інтерфакс-Україна

Головний інформаційний партнер – сайт «Пиво. Технології та Інновації» beertechdrinks.com

З приводу участі у Форумі, партнерства та спонсорства звертайтеся:
Анна Панкратенкова, тел.: +38 (097) 759 25 83, reklama.nti@gmail.com
Анна Ільчук, тел..: +38 (068) 568 66 58,  nti.beer@gmail.com
Лариса Товкач, тел.: +38 (097) 968 95 16, sad.nti@ukr.net