ПРОГРАМА VII Міжнародного Форуму пивоварів і рестораторів

18 — 19 червня 2019 року
локація !FESTrepublic
(вул. Старознесенська, 24-26, м. Львів, Україна)

Реєстрація учасників:
Надія Рачковська: + 38 063 056 47 88

Анна Ільчук: +38 068 568 66 58

18 червня

08:00 – 09:00  
Реєстрація учасників. Кава-брейк.

Працює стенд з передплати журналів «Пиво. Технології та Інновації» і «Напої. Технології та Інновації».

Запис учасників Пивного туру «Крафтовий шлях» (на 19.06.2019).

Запис учасників колабораційної варки пива (на 19.06.2019).

09:00 – 17:00  
Виставка-презентація обладнання, технологій і матеріалів для крафтового пивоваріння.

12.00 – 13.30   
Працюють столи переговорів з представниками торгових і ресторанних мереж.

09:00 – 09:25
Відкриття Форуму. Вітання від організаторів і партнерів.

Катерина КОНЄВА, Надія ЯЩУК, засновники інформаційно-видавничого проекту «Технології та Інновації», організатори Міжнародного Форуму пивоварів і рестораторів;

Юрій ЗАСТАВНИЙ, директор Театру пива «Правда» — Головного Організаційного партнера Форуму;

Андрій ЮРАГО, пивний сомельє, експерт по фуд-пейрингу, засновник проекту «Пивний дегустатор» — модератор секції шеф-кухарів.

09:30 – 10:00  
Про підсумки проведення Міжнародного Дегустаційного конкурсу East European Beer Award – 2018 і нове в Положенні Дегустаційного Конкурсу – 2019 (8-10 жовтня 2019 р., м. Рівне, «Айвенго»).

Андрій КИСІЛЬ, президент Дегустаційного конкурсу East Europen Beer Award;
Юрій СЕМЕНОВ, співзасновник та керівник Київської Пивної Ліги – співорганізатора Конкурсу.

В обговоренні:
•    Віктор ГОЛОВКО, VG brewery (м. Київ)
•    Юро Юрович ГАФІЯК, «Ципа» (с. Кваси Івано-Франківської обл.)
•    Пршемисл БРОЖ, «Кант» (м. Рівне)
•    Володимир ПАШКО, «Донау Лаб Україна» (м. Київ)

10:00 – 13:00
Технологічний ФОРУМ «Технології та інновації – рушійна сила розвитку пивоварної галузі»

Модератор – Катерина КОНЄВА, проект «Технології та Інновації»

«Від мрії до реальності: власна пивоварня. Робота над помилками». Дмитро НЕКРАСОВ, First Dnipro Brewery (м. Дніпро).

«Стандарти якості виробленого солоду в Україні. Солод Harvest Malt — високі стандарти якості по відбору сировини та способу виробництва». Вадим РУЖИЦЬКИЙ, власник Групи компаній «Харвест Агрохім Україна».

«Тонка грань у якості пива, або Порівняння способів затирання: декокція чи інфузія». Йірджих ХЕЙН, експерт з пивоваріння (Чехія).

«Сучасне пивоваріння: нові сорти – нові можливості». Представник компанії Castle Malting (тема узгоджується).

«Розлив: піна та якість пива». Магнус КАРЛБЕРГ, генеральний директор компанії Pontum AB (Швеція).

«Український крафт: народився і росте!.. Про особливості створення пива на українській сировині». Юрко ЗАСТАВНИЙ, засновник та директор Театру пива «Правда» (м. Львів).

«Крафтові пивоварні потребують кращого хмелю. І ось ми тут!». Земовіт ФАЛАТ, співвласник компанії Browamator (Польща).

«Завод «Термо-Пак» сьогодні. Можливості. Інновації». Дмитро БОГОВИК, директор департаменту продажів ТОВ «Термо-Пак» (Україна).

13:00 – 14:30   
ОБІД

Відкрита «Народна дегустація» пива від українських та зарубіжних виробників, визначення переможців – лауреатів нагороди Consumers Beer Award 2019.

Презентація сидру від партнерів Форуму.

Презентація сирів, м`ясних і морепродуктів та ін. продукції від фуд-партнерів.

14:30 – 17:00   
Секція для пивних шеф-кухарів «Фуд-пейринг на крафтовий лад»

Модератор і спікер – Андрій ЮРАГО, пивний сомельє, експерт по фуд-пейрингу, засновник проекту «Пивний дегустатор».

15:30 — майстер-класи в Школі кулінарів:

А. Майстер-клас шеф-кухаря Театру пива «Правда» Ігоря РУДЯКОВА, з приготуванням унікальної страви «під пиво».

В. Майстер-клас з приготування страви з равликів «Тарталетки з маринованим равликом» від Ірини ЮСЬКЕВИЧ, «Західний равлик» (м. Львів).

Презентація страв відбудеться в ході святкового фуршету для учасників Форуму в Театрі пива «Правда» (початок о 19:00).

Другий день — гастротур креативними закладами Холдингу емоцій !Фест, із дегустацією авторських страв і напоїв (список узгоджується).

Місце проведення: Школа кулінарів Холдингу !Фест.

14:30 – 15:05
           ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ

ТЕМА: Сертифікація НАССР в пивоварній галузі України

«Особливості впровадження системи НАССР на підприємствах пивоварної галузі». Представник «Центру оцінки відповідності «ФАКТУМ».

«Як швидко обійти всі підводні камені і ефективно впровадити Систему управління якістю і безпекою пива на пивоварні». Валентина МИКУСЕВИЧ, експерт з управління якістю пива.

15:10 – 15:50
«Доступно про інтелектуальну власність – інтелектуальні лайфхаки». Вероніка БЕРЕЗАНСЬКА, голова комісії з питань інтелектуальної власності ICC Ukraine, координатор з підтримки громадських проектів UAACP, керівник відділу реклами та зв’язків з громадськістю ППФ «Пахаренко і партнери», Генерального Юридичного партнера Форуму.

«Корисні поради щодо використання об’єктів авторського права (текстів, малюнків, фото- і відеоконтенту) із соціальних мереж при оформленні пивних аксесуарів, пабів та рекламних матеріалів». Лариса СЕВОСТЬЯНОВА, pr-менеджер ППФ «Пахаренко і партнери».

15:55 – 16:30
  СЕКЦІЯ 4. «Економіка пивного бізнесу: ви не такі багаті, щоб купувати дешеві речі!»

МОДЕРАТОР – Юрій ЗАСТАВНИЙ, засновник та директор Театру пива «Правда»

«Пивоварне підприємство: автоматизація виробництва – чи варто вкладатися?». Микола ІВАЩИШИН, «Волинський бровар».

«Наступний крок у розвитку – створення власної лабораторії. Затрати виправдані». Володимир ЛИТВИН, керівник лабораторії пивзаводу «Кумпель-груп» (Тема узгоджується).

«ПЕТ Технолоджиз». (Тема і спікер узгоджується).

«Крафтове пиво з точки зору побудови власного бізнесу». Ігор САМОЙЛЕНКО, комерційний директор крафтового пивного заводу Fanatic Brewery.

17:10 – 18:00
СЕКЦІЯ 5. Маркетинг пивного закладу: віч-на-віч.

МОДЕРАТОР – Тимур ГЕРАСИМОВИЧ, паб CRAFT vs PUB, Rock Dog Brewery.

«Створення пивного ресторану: що в основі концепції». Олег ЧУМАКОВ, Reberbar (м.Київ), ресторан-пивоварня «Чумак» (м. Маріуполь).

«Пивний туризм, або перші підсумки роботи Музею Пива і Самогону».  Василь КОЖАН, пивоварня BEER HOUSE (м. Полтава).

«Крафт уроздріб, або Як пивовару зрозуміти, чого хоче споживач». Денис ЖАТКІН, паб «Кеды искусствоведа» (Дніпро).

«Сила трьох: Чи реально втрьох організувати пивний фестиваль на 7 тисяч людей?» Тимур ГЕРАСИМОВИЧ, паб CRAFT vs PUB, Rock Dog Brewery.

18:00 – 18:15   

Підведення підсумків Форуму пивоварів і рестораторів.

Заключне слово від організаторів: Катерина КОНЄВА, Надія ЯЩУК – засновники інформаційно-видавничого проекту «Технології та Інновації».

18:30 – 19:00  
Екскурсія на виробництво: пивзавод «Правда».

19:10    
Виїзд на фуршет в Театр пива «Правда» (площа Ринок).

19:30 – 22:00   

Вечірній фуршет з дегустацією 6 сортів пива і презентацією ексклюзивних авторських страв від учасників секції шеф-кухарів.

Грає ПРАВДА-orchestra.

19 червня   

А. Пивний тур (відвідання кращих крафтових пивоварень і пабів Львова).
*Реєстрація і оплата додатково.

В. Гастротур (піший) закладами Холдингу емоцій !Фест.
*Лише для учасників секції для шеф-кухарів.

С. Колабораційна варка пива в Театрі пива «Правда».
*Реєстрація і оплата додатково.

D. 10:00-14:00
Ворк-шоп для пивоварів від експерта з пивоваріння Йірджиха Хейна (Чехія).
*Реєстрація і оплата додатково.