П’ятий Форум пивоварів і рестораторів прийматиме заміський клуб «Трипільське сонце» на чолі із зірковим ресторатором та шеф-кухарем Галиною Лосевою, 12-13 квітня, Київ
13 Березня 2018
Прийматиме пивоварів, рестораторів та шеф-кухарів Галина Лосєва – член правління «Українського Кулінарного союзу», член Всесвітньої асоціації кулінарів усіх континентів (WACS), лауреат міжнародних кулінарних конкурсів у різних країнах світу, суддя міжнародного класу, співвласник готельно-ресторанного комплексу «Трипільське сонце». Серед її нагород – найвища нагорода Міжнародної кулінарної асоціації Taste of Peace і почесні титули Master Chef і Lady Chef Nazionale Italiana Pizzaioli, Всеукраїнська премія «Жінка III тисячоліття».
Заміський клуб, розташований на 27 км Новообухівської траси, включає в себе головний ресторан «Трипільське сонце», сімейний ресторан «Трипілля», бізнес-готель, клубний готель, конференц-зали, оздоровчий банний комплекс з 5-ти лазень та цілющого Трипільського чану під відкритим небом. Один з головних принципів комплексу – екологічність у всьому, навіть їжу тут готують на відкритому вогні, дичину доставляють з власного мисливського господарства, а хліб випікають виключно у печі. В меню – страви української, європейської та авторської кухні, багато з яких – рецепти берегині ресторану Галини Лосевої, втілені призером міжнародних кулінарних конкурсів, шеф-кухарем Вадимом Подпокровним.
Тож раді повідомити, що Форум-весна 2018 поповниться новою секцією – майстер-класом для шеф-кухарів пивних закладів «Пивна кухня: традиції та інновації», який проведе особисто Галина Лосєва. Триватиме він з 10:30 до 13:00, паралельно з основною програмою конференц-дня. До майстер-класу долучаться Вадим Подпокровний, шеф-кухар «Трипільського сонця», володар кулінарних нагород, Олена Філіпенко, лауреат багатьох кулінарних премій, працює шеф-кухарем в ресторані «О`Панас» і дуже тонко відчуває європейську подачу страв, Тетяна Тимченко, відомий шеф-кухар ресторану «Фортеця», яка розробляє тему екологічної їжі. У програмі секції – виступи шеф-кухарів пивних ресторанів, презентація кухонного обладнання, спільне приготування ексклюзивних страв пивного меню. А смакувати цими стравами будуть всі учасники Форуму під час обіду.
У програмі першого дня Форуму, 12 квітня: обговорення актуальних тенденцій розвитку пивоварної галузі; технологічний форум «Ставка на якість»; виступи фінансистів та економістів про економіку пивного закладу. Подискутуємо на тему ефективного пивного маркетингу і секретів успішних продажів в ресторанах-пивоварнях. пивних ресторанах, пабах, барах, спеціалізованих магазинах, через Інтернет тощо. Проведемо круглий стіл про розвиток домашнього пивоваріння «Від хобі до бізнесу».
Традиційно відбудеться круглий стіл «Юридичні основи пивного бізнесу від А до Я» від наших постійних партнерів – юридичної фірми «Пахаренко і партнери».
У центрі уваги – виставка техніки, технологій, сировини для пивоваріння від провідних вітчизняних та європейських виробників.
Приємним завершенням дня стане розіграш призів від партнерів Форуму та фуршет з презентацією унікальних авторських страв від Галини Лосєвої і ексклюзивного крафтового пива від українських пивоварень у форматі Народна Дегустація.
Програма другого дня, 13 квітня, включає кілька заходів одночасно. Захопливим стане Пивний тур «Крафтовий шлях» в кращі ресторан-пивоварню, пивний ресторан, паб і спеціалізований магазин крафтового пива. Сповненою спілкування та творчості – колабораційна варка крафтового пива з зірками українського та зарубіжного крафта.
До участі у П’ятому Міжнародному Форумі пивоварів і рестораторів кожного дня долучаються все нові учасники. Чекаємо на приїзд пивоварів та виробників обладнання зі всіх куточків України, з Польщі, Німеччини, Чехії, Бельгії, Росії, Білорусії, Італії, Австрії, Словаччини. Поспішайте зареєструватися і Ви!
Форум пивоварів і рестораторів підтримує Гільдія крафтових пивоварів України.
Науковий патронат здійснює Національний університет харчових технологій.
Генеральний Юридичний партнер – юридична компанія «Пахаренко і партнери».
Головний Організаційний партнер – готельно-ресторанний комплекс «Трипільське сонце»
Головний Лабораторний партнер – «Донау Лаб Україна»
Головний інформаційний партнер – міжнародний спеціалізований журнал «ПИВО. Технології та Інновації»
Інформаційні партнери: міжнародний спеціалізований журнал «Напої. Технології та Інновації», журнали «БРУТТО», Beer Box, сайти Restaurant NEWS EU, BeerPlace, портал Profibeer.