Розумні рішення для пивоварної промисловості в освоєнні нових категорій продуктів і виході на нові ринки – від компанії Дьолер

Теми Форуму
VIII Міжнародний Форум пивоварів та рестораторів, що відбудеться 10-11 жовтня у Рівному, стане головною галузевою подією осені! Традиційно дводенний захід – це майданчик для зустрічі, обміну думками й досвідом, для презентацій ефективних бізнес-підходів, технологій, техніки, сировини й супутніх матеріалів. У фокусі – нові підходи у пивоварінні та адаптація виробництв і продукту до вимог ринку, що швидко змінюється. Щоб бути конкурентоспроможною, пивоварні сьогодні не достатньо якісного продукту, потрібно добре знати смакові вподобання споживачів. Традиційне або модне? Фруктове або пряне? Неосвітлене або освітлене? Підібрати та розробити рішення для пива чи пивних коктейлів, що якнайкраще підійдуть цільовій аудиторії, пивоварам допоможе фірма Дьолер. Крім того компанія пропонує такі продукти, як кисле сусло або концентрати сусла, щоб боротися із тиском цін більш ефективними процесами пивоваріння, натуральні барвники й інші компоненти. Дізнатися все про новітні підходи пивовари та ресторатори зможуть під час виступу представника Дьолер на Форумі у Рівному!

Менше алкоголю, більше різноманіття, більше освіжаючої прохолоди, натуральності – ці тенденції змінюють ринок пива та відкривають виробникові шанс постійного оновлення асортименту. Ключі до цього надає Дьолер – глобальний виробник і постачальник натуральних інгредієнтів, систем інгредієнтів і комплексних рішень для індустрії продуктів харчування і напоїв.

Компанія Döhler, штаб-квартира якої знаходиться в Дармштадті, Німеччина, працює більш ніж в 130 країнах і має 30 виробничих майданчиків, а також торговельні та аплікаційні центри на всіх континентах. Більше 5 500 співробітників надають клієнтам повністю інтегровані рішення для продуктів і напоїв від концепції до реалізації. Стратегічний і підприємницький підхід Döhler під гаслом «Ми втілюємо ідеї в життя» включає аналіз ринку, моніторинг тенденцій, розробку інноваційних продуктів, консультації з безпеки харчових продуктів і мікробіології, законодавства, а також науку про сенсорику і споживачів.

– Перебуваєте в пошуку нових перспективних пивних коктейлів, хочете використовувати шанси іноземних ринків або розширити свій асортимент сидром чи бочковим лимонадом? Фірма Дьолер – Ваш досвідчений партнер і натхненник – від розробки ідей інноваційного продукту, стабільних поставок натуральних інгредієнтів і їх систем до оптимізації Ваших виробничих процесів. Переналагодження виробничого обладнання не потрібне, а сировина використовується більш ефективним чином. За допомогою наших комплексних сервісних послуг, ми надамо підтримку від першої ідеї продукту до його розливу. Тож, до зустрічі на Форумі! – відзначають представники компанії.

Зареєструватися до участі у Форумі можна через електронну форму ТУТ.

Відзначимо, VIII Форум пивоварів та рестораторів приймає готельно-ресторанний  комплекс «Айвенго». Основними темами конференц-дня, 10 жовтня, стануть сучасні технології пивоваріння: від вибору сировини до роботи з обладнанням і санітарії. Програма включає теми  економіки пивного бізнесу, маркетингу пивного закладу, розвитку культури споживання пива, завоювання долі ринку. Працюватиме традиційна виставка обладнання, технологій, сировини та допоміжних матеріалів. Завершуватиме день урочистий фуршет з дегустацією від крафтових пивоварень. Відбудеться урочиста церемонія нагородження Дегустаційного конкурсу пива East European Beer Award – 2019 та конкурсу «Королева пива – 2019».

11 жовтня вирушимо у Пивний тур «Крафтовий шлях» з екскурсіями на виробництво, дегустаціями пивного меню і страв, відвідуванням закладів ритейлу та хорека. Паралельно відбудеться колабораційна варка пива.

Реєструйтеся на Форум вже сьогодні:
Анна Ільчук: +38 068 568 66 58
Анна Малашкевич: +38 (097) 89 18 200, beertechdrinks@gmail.com
або на сайті forum.techdrinks.info

З приводу партнерства звертатися:
Надія Ящук: +38 (068) 568-58-22, rnadia@ukr.net,
+38 (097)7592583, reklama.nti@gmail.com