Технології на всіх етапах виробництва пива – центральна тема VII Форуму пивоварів і рестораторів, 18-19 червня, Львів
10 Квітня 2019
Концепція Форуму залишається незмінною – головна секція буде присвячена технологіям пивоваріння і секретам якості пива. Говоритимемо про обладнання для пивоваріння, адже кожного року галузь народжує нові технології та вдосконалює процеси. Міркуватимемо про те, як поєднати ремісництво, коли пивовар вкладає душу в процес, і сучасний тренд до автоматизації виробництва. Шукатимемо баланс між інноваціями і крафтовим продуктом.
Ще однією важливою темою стануть основні помилки при організації пивоварного виробництва. Для досвідчених підприємств стане цікавим питання: як модернізувати вже існуючу пивоварню чи збільшити обсяги виробництва. Не оминемо увагою тему санітарії, тому що чистота – це головне на пивоварні і в пивоварному процесі.
Мовою технологій експерти говоритимуть і про сировину для пива. Якісні солод і хміль – базові складові запашного й смачного напою. І пивоварові треба не тільки вміти обрати правильні сорти за показниками і рецептурою, а й знати особливості, тонкощі роботи з ними. Особливу увагу приділимо дріжджам – ще одному «пивоварові», який працює з продуктом. І, пам’ятаючи, що смак пива на 50% залежить від складу та якості води, детально розглянемо тему водопідготовки.
Окремі виступи будуть присвячені темі упаковки, яка продає: етикетка, пляшка, тара, від оформлення і змістового наповнення яких залежать продажі. Відповідно, від «а» до «я» розберемо тему пивного маркетингу і продажів. Мінімум риторики – тільки ефективні підходи й дієві рішення, відпрацьовані на практиці рестораторами та представниками мереж пивних магазинів. Охопимо найважливіші етапи: від оформлення ресторану чи пабу – до виховання лояльного споживача пива.
Працюватиме традиційна виставка, яка за роки існування Форуму допомогла багатьом компаніям і пивоварам знайти один одного і укласти вигідні контракти. Вітчизняні та європейські виробники техніки, технологій, сировини, пивоварного обладнання, маркування, закупорювання, супутніх продуктів презентуватимуть інновації, досягнення, дослідження, унікальні рішення.
Свою участь у VII Форумі пивоварів і рестораторів вже підтвердили всесвітньо відомий виробник дріжджів – французька компанія Fermentis, провідний словенський виробник пивоварного обладнання і технологій PSS SVIDNÍK, вітчизняний завод пакувального обладнання «ТЕРМО-ПАК», патентно-правова фірма «Пахаренко і Партнери».
Нагадаємо, участь у минулому Форумі, що відбувся у Харкові, взяли 24 компанії-виробники з 14 областей України, з Білорусі, Данії, Італії, Чехії. Найобговорюванішими темами стали: досягнення стабільної якості пива; консенсус між сучасним обладнанням і творчістю; розлив пива у пляшки; як зварити пиво, що гарантовано буде продано; кадрове питання для пивоварень, пивних магазинів та ресторанів. Палку дискусію викликала тема фільтрації і сепарації пива. Надзвичайний резонанс викликав аналіз та рейтинг найпопулярніших сортів пива на ринках України і світу.
Вдалий досвід VI Форуму, як і попередніх, продемонстрував, які теми найбільш цікаві українським пивоварам, рестораторам й іншим гравцями бізнесу. Аналізуючи його, організатори заходу – Міжнародний інформаційно-видавничий проект «Технології та Інновації» – обрали для наступного, сьомого, Форуму найактуальніші теми, запросили експертів, досвідчених пивоварів та рестораторів, на виступи яких всі чекають!
Тож зустрічаємося 18-19 червня у Львові!
Приймає дводенний захід «Театр пива «Правда» – Головний Організаційний партнер.
Зареєструватися для участі у Форумі можна на сайті forum.techdrinks.info
або за телефонами:
Надія Рачковська: + 38 063 056 47 88
Анна Ільчук: +38 068 568 66 58
Ірина Петронюк: +38 096 49 16 692
Лариса Товкач: +38 0979689516
З приводу партнерства звертатися:
Надія Ящук: +38 (068) 568-58-22, rnadia@ukr.net,
+38 (097)7592583, reklama.nti@gmail.com