TOP-10 найкращого пива України буде визначено в ході Народної дегустації пива на ХІ Міжнародному Форумі пивоварів і рестораторів
27 Січня 2022
23-24 березня у Дніпрі відбудеться ХІ Міжнародний Форум пивоварів і рестораторів. Організатори вже вшосте зберуть українську та закордонну пивну спільноту. На учасників, – а це власники і керівники пивоварень, пивовари, технологи, представники технологічних компаній – виробники хмелю, солоду, дріжджів, пивної тари, пивного обладнання, – чекає яскрава дводенна програма: 23 березня – конференц-день, 24 березня – Пивний бізнес-тур і колабораційна варка пива з зірками пивоваріння України і закордону.
Однією із родзинок конференц-дня стане конкурс «Народна дегустація пива і сидрів».
От уявіть: кращі крафтові пива з усієї країни, а ще сидри від українських пивоварень і сидрівень – в одному місці! Це унікальна нагода для фахівців ознайомитися зі стилями пива, які популярні в даний час на ринку, – і насолодитися рівнем їх виконання. Адже дегустація – це завжди аналітика ринку пива і вподобань людей.
Концепція Народної дегустації пива полягає в презентації протягом конференцдня пива від пивоварень – учасниць Форуму – на спеціальному стенді. У дегустації та в голосуванні візьмуть участь усі учасники Форуму пивоварів і рестораторів, яким будуть видані для цього спеціальні жетони. Зразки, які наберуть найбільше голосів, будуть визнані кращими і увійдуть в ТОП-10 найкращого пива України.
Для Народної дегустації запропоновані 22 категорії пива і сидрів, а саме: Pale Lager, Pale Lager Special, India Pale Lager, Dark Lager, IPA, Double IPA, Experimental IPA, Pale ale, Porter/Stout, Porter/Stout Special, Sweet Stout, Weizenbier, Witbier, Flavor Beer (Herbal/Ginger/Root/Gruit), Belgian Style Ale, Belgian Strong Ale, Red/Amber/Semi dark, Sour/Wild, Special Beer, Non-alcoholic Beer, Sweet Cider, Dry Cider.
Переможці (10 пивоварень/сидрівень) отримають від партнерів Форуму пивоварів і рестораторів цінні подарунки.
Церемонія нагородження відбудеться в ході святкового фуршету і стане окрасою конференц-дня.
Організатори Форуму пивоварів і рестораторів медіагрупа «Технології та Інновації», володіючи широким спектром інформаційних ресурсів (сайти, тематичні сторінки і групи в соцмережах, дірект-маркетинг і т.д.), беруть на себе зобов`язання ще й максимально поширити інформацію про пиво і сидри, які будуть презентовані в ході Народної дегустації: з метою популяризації українського продукту і поширення інформації про пивні стилі, види і бренди, про пивоварні України серед потенційних споживачів.
Нагадуємо, у програмі ХІ Міжнародного Форуму пивоварів і рестораторів:
23 березня – конференц-день, виставка сировини й обладнання для пивоваріння, «Народна дегустація пива», Конкурс на кращу пивну етикетку.
24 березня 2022 року – Пивний бізнес-тур за 3 маршрутами (на вибір).
Тур 1
First Dnipro Brewery
Fanatic
Тур 2
MOVA BREWING CO.
Паб «Кеды Искусствоведа»
Тур 3
Колабораційна варка пива на потужностях ресторану-пивоварні «Старгород». Будемо варити чеське пиво!
Для реєстрації учасників і партнерів звертайтеся:
Лариса Товкач, тел..: +38 097 96 89 516
Анна Панкратенкова (координатор проєкту), тел: +38 097 759 25 83
Ірина Калюжна, тел.:+38 096 458 76 82
Альона Данчук, тел.: +38 097 528 36 46
Директор проекту: Надія Ящук, тел. +38 (068) 568-58-22, rnadia@ukr.net
Автор ідеї – Катерина Конєва, головний редактор/видавець проекту «Технології та Інновації», тел..: +38 067 238 18 51 kateryna.koneva@gmail.com
Читайте також: Пивоваріння в Україні: що і як? Учасники ХІ Форуму пивоварів і рестораторів обговорять актуальну ситуацію в галузі