Український виробник пивоварного обладнання SST презентує вітчизняні технології європейської якості на Міжнародному Форумі пивоварів і рестораторів, Київ
06 Квітня 2018
Візитною карткою компанії Stainless Steel Technologies стали європейська якість і серйозний підхід до виготовлення обладнання для ресторанів, пивоварень і пивзаводів. Матеріали для них тільки найкращі: італійські насоси і моторедуктори, чеська запірна апаратура, метал і труби європейських виробників, автоматика німецької компанії Siemens. Важлива кожна деталь, особлива увага – якості зварювання, яку виконують з продувкою, а для робіт по виготовленню і монтажу обладнання використовується власна технологія. Кожен проект SST – це індивідуальна розробка пивоварні для клієнта, пошук найефективніших рішень.
Stainless Steel Technologies виконує проектування, виготовлення, монтаж і введення в експлуатацію пивоварного обладнання, будує пивзаводи «під ключ». Спеціально для ресторанів-пивоварень в компанії розробили ергономічні комбінації варильного порядку. Для промислових підприємств SST пропонує обладнання, продуктивність якого можна збільшити: додавати варильні ємності по мірі зростання попиту на продукт.
Якість, технологічність та зовнішній вигляд пивоварень від Stainless Steel Technologies дозволяють компанії впевнено бути лідером на ринку та мати величезний попит на обладнання. Вже реалізовані проекти крафтових міні-пивоварень по всій країні, триває співпраця з партнерами по виготовленню та запуску великих промислових пивоварень. Діяльність SST створює позитивний імідж України на території ЄС: обладнанням цікавляться у Польщі, Словаччині, Латвії, Литві та інших країнах ближнього зарубіжжя і Африки.
У програмі конференц-дня Форуму, 12 квітня: обговорення актуальних тенденцій розвитку пивоварної галузі за участю відомих пивоварів і рестораторів, депутатів, представників владних структур; технологічний форум «Ставка на якість» з європейськими та українськими експертами; круглий стіл «Юридичні основи пивного бізнесу від А до Я»; дискусії в секціях про економіку пивного закладу; ефективному пивний маркетингу і секрети успішних продажів в ресторанах-пивоварнях, пивних ресторанах, пабах, барах, спеціалізованих магазинах, через Інтернет і т.д .; про розвиток домашнього пивоваріння «Від хобі до бізнесу». Нова секція – майстер-клас для шеф-кухарів пивних ресторанів і ресторанів-пивоварень.
Завершенням конференц-дня стане фуршет з презентацією авторських страв пивної кухні від ресторану «Трипільське сонце» – Головного Організаційного партнера Форуму, і презентація унікальних сортів пива від українських пивоварень в форматі «Народна дегустація».
13 квітня учасників Пивного туру «Крафтовий шлях» зустрічатимуть, знайомитимуть з виробництвом та концепціями, пригощатимуть пивом і вишуканими стравами міні-пивоварня Pẽst Pub, паб Taranka, ресторан-пивоварня «Наживо». Одночасно відбудеться колабораційна варка пива сорту Майбок із зірками українського та зарубіжного крафта в пивоварні «Крапка Кома».
Поспішайте зареєструватися: forum.techdrinks.info
Форум пивоварів і рестораторів підтримує Гільдія крафтових пивоварів України.
Науковий патронат здійснює Національний університет харчових технологій.
Головний Виставковий Партнер Форуму – Beviale Moscow-2019
Генеральний Юридичний партнер – юридична компанія «Пахаренко і партнери».
Головний Організаційний партнер – готельно-ресторанний комплекс «Трипільське сонце»
Головний Лабораторний партнер – «Донау Лаб Україна»
Партнер Народної дегустації пива – компанія «ГЕБО бірмат»
Головний інформаційний партнер – міжнародний спеціалізований журнал «ПИВО. Технології та Інновації»
Інформаційні партнери: міжнародний спеціалізований журнал «Напої. Технології та Інновації», журнали «БРУТТО», Beer Box, сайти Restaurant NEWS EU, BeerPlace, портал Profibeer.