Високоякісну сировину, що дозволяє пивоварові креативити та одночасно економити на собівартості, представить компанія Hops Family

Теми Форуму
Вже незабаром у Рівному розпочнеться головна пивоварна подія сезону – VIII Міжнародний форум пивоварів і рестораторів! Приймає дводенний захід готельно-ресторанний комплекс «Айвенго». Організатори – інформаційний проєкт «Технології та Інновації» підготували насичену дводенну програму, яка включить конференц-день, виступи експертів з України та закордону, виставку, дегустації, майстер-класи, юридичний work-shop, обговорення, Пивний тур та колабораційну варку! Тематика технологічної частини охопить весь ланцюг виготовлення пива – від вибору дріжджів, солоду та хмелю до роботи обладнання. Адже якість, смак та аромат пива дуже залежить від якості сировини та вміння пивовара працювати з нею. Хмелі зі всього світу, дистильовані олії зі свіжого хмелю та широку палітру дріжджів, що дозволять розширити асортимент оригінальними сортами пива і конкурувати на ринку, представить на Форумі компанія Hops Family!

Відзначимо, українська компанія Hops Family спеціалізується на продажах та постачанні хмелю з Нової Зеландії, Польщі, Чехії, Німеччини, Словенії, Англії, Америки. Це широкий асортимент хмелю – за бажанням можна обрати як традиційні європейські сорти, так і найбожевільніші модні сорти з США або Нової Зеландії.

Втім Hops Family прагне забезпечити пивоварів ще однією невід’ємною складовою хорошого продукту – якісними дріжджами. Тому виступає офіційним дистриб`ютором  першої польської компанії з виробництва рідких дріжджів для пивоваріння  Fermentum Mobile, що має власний банк дріжджових культур з понад 20 видів. Ці дріжджі й технологія їх використання дозволяють економити на сировині та, відповідно, собівартості кінцевого продукту, не втрачаючи у якості!

Новинкою на українському ринку є продукти американської компанії HOPZOIL (штат Монтана), офіційним представником якої в нашій країні є компанія  Hops Family. HOPZOIL виробляє чисті дистильовані фермерські олії, зібрані методом перегону паром зі свіжозібраного хмелю саме у пік сезону збору врожаю.

Нагадаємо, основними темами конференц-дня, 10 жовтня, стануть сучасні технології пивоваріння: від вибору сировини до роботи з обладнанням і санітарії. Програма включає теми  економіки пивного бізнесу, маркетингу пивного закладу, розвитку культури споживання пива, завоювання долі ринку. Працюватиме традиційна виставка обладнання, технологій, сировини та допоміжних матеріалів. Завершуватиме день урочистий фуршет з дегустацією від крафтових пивоварень. Відбудеться урочиста церемонія нагородження Дегустаційного конкурсу пива East European Beer Award – 2019 та конкурсу «Королева пива – 2019».

11 жовтня вирушимо у Поліський Пивний тур «Крафтовий шлях» з екскурсіями на виробництво, дегустаціями пивного меню і страв, відвідуванням закладів ритейлу та хорека. Паралельно відбудеться колабораційна варка пива.

Реєстрація на Форум пивоварів і рестораторів:
Анна Панкратенкова: +38(097)7592583, +38(095)6070904, reklama.nti@gmail.com
Анна Ільчук: +38 068 568 66 58
Анна Малашкевич: +38 (097) 89 18 200, beertechdrinks@gmail.com
або на сайті forum.techdrinks.info