Власний бренд надасть перевагу. Право інтелектуальної власності: лайфхаки від юристів «Пахаренко і партнери»

Теми Форуму
Крафтове пиво – це не тільки сам продукт ремісничого пивоваріння, а й бренд та його позиціювання на ринку. Це особливо актуально для України, коли ринок крафту тільки формується, і пивовари прагнуть відокремитися від масового пива заводів-гігантів – насамперед, у свідомості споживачів. Назва бренду, його логотип, легенда та інші маркетингові інструменти відіграють важливу роль у ствердженні на ринку крафтового виробника, донесенні до людей його основної мети – варити якісне пиво. Концепція бренду, рецептури, назви, логотип, етикетки і т.д. можуть охоронятись правом інтелектуальної власності, надаючи бізнесу ринкових переваг і додаткових прибутків. Розібратися в цій темі допоможуть експерти патентно-правової фірми «Пахаренко і партнери» – Головного Юридичного партнера заходу – Вероніка БЕРЕЗАНСЬКА та Лариса СЕВОСТЬЯНОВА в ході VII Міжнародного Форуму пивоварів і рестораторів, 18-19 червня у Львові.

Перетворення високоякісного крафтового пива в унікальний товар за прийнятною ціною вимагає значних зусиль і знань, в тому числі і в сфері інтелектуальної власності, а тому так важливо почути корисні поради у зрозумілому форматі. В цьому учасникам форуму зможуть допомогти фахівці Головного Юридичного партнеру заходу — Доступно про інтелектуальну власність — інтелектуальні лайфхаки, така тема виступу Вероніки Березанської, керівника відділу реклами та зв’язків з громадськістю ТОВ «Фірма «Пахаренко і партнери», голови комісії з питань інтелектуальної власності ICC Ukraine, координатора з підтримки громадських проектів UAACP, к.х.н.

Сьогодні практично нереально вести власну справу без Інтернету та соціальних мереж. Корисні поради щодо використання об’єктів авторського права (текстів, малюнків, фото- і відео-контенту) із соціальних мереж при оформленні пивних аксесуарів, пабів та рекламних матеріалів, надасть учасникам Форуму Лариса Севостьянова, pr-менеджер ТОВ «Фірма «Пахаренко і партнери».

Компанія «Пахаренко і партнери» підтримує Форум пивоварів та рестораторів із самого початку його існування. Кожного разу експерти порушують у виступах актуальні питання сфери законодавства, надають безцінні юридичні поради пивоварам та рестораторам. Цікаве та змістовне спілкування гарантоване, тож приєднуйтеся до заходу!

Зустрічаємося 18 червня на території FESTrepublic (Старознесенська, 24-26). Головна тема Форуму – ЯК ЗВАРИТИ ПИВО, ЩО ПРОДАЄТЬСЯ. Саме тому темами конференц-дня стануть технологічне вдосконалення пивоварної галузі, економіка пивного бізнесу, пивний маркетинг та стратегія продажів, розвиток культури споживання пива, завоювання долі внутрішнього ринку та вихід на експорт. Працюватиме традиційна виставка обладнання, технологій, сировини та допоміжних матеріалів вітчизняних та інших європейських виробників. Відбудеться Народна дегустація пива від пивоварень, що увійшли в перші десятки фіналістів кожної категорії Дегустаційного конкурсу East European Beer Award 2017 і 2018. Секрети пивної кухні обговорять в рамках окремої Секції шеф-кухарів.

19 червня день буде надзвичайно насичений практичним досвідом. Вирушимо у Пивний тур «Крафтовий шлях Львова» з екскурсіями на виробництво, дегустаціями пивного меню та страв, відвідуванням закладів продажу пива. Паралельно розпочнеться зіркова колабораційна варка пива на чолі з пивоваром «Театру пива «Правда». Учасники Секції шеф-кухарів вирушать у гастро-тур креативними закладами Холдингу емоцій !FEST. Крім того відомий експерт з пивоваріння Йірджих Хейн (Чехія) організовує для пивоварів work-shop на тему «Якісні характеристики пива, або як зварити пиво, яке гарантовано продається»!

Поспішайте зареєструватися до участі у події на сайті forum.techdrinks.info
або за телефонами: Анна Ільчук: +38 068 568 66 58
Надія Рачковська: +38 063 056 47 88

Організатор – Міжнародний інформаційно-видавничий проект «Технології та Інновації»

Форум пивоварів і рестораторів підтримує Українське об’єднання пивних сомельє Київська Пивна Ліга

Науковий патронат здійснює Національний університет харчових технологій

Головний Організаційний партнер – ресторан-пивоварня «Театр пива «Правда»

Генеральний юридичний партнер – юридична компанія «Пахаренко і партнери»

Технологічні партнери – компанії Fermentis, Pontum AB, PSS SVIDNÍK, Castle Malting, Browamator, «Термо-Пак», «Сфера СІМ», Центр оцінки відповідності «ФАКТУМ», «Харвест Агрохім Україна», «Донау Лаб Україна»

Головний інформаційний партнер – міжнародний спеціалізований журнал BEER Technologies

Інформаційні партнери: ­інформаційний портал www.beertechdrinks.com, журнали Beer Box, «Академия гостеприимства», сайт Restaurant NEWS, портал пивного ринку Profibeer, онлайн-журнал Fanatic Beer Magazine