Як зробити із пива бренд, а із пабу – трендове місце, розкажуть учасникам Форуму дизайнери та концептори Брати Юдіни!

Теми Форуму
10-11 жовтня у Рівному відбудеться вже восьмий за рахунком Форум пивоварів та рестораторів! Приймає готельно-ресторанний комплекс «Айвенго». Теми дводенного заходу охоплять всі ланки пивоварного бізнесу – від ідеї варити пиво – до створення власної броварні, технологій, обладнання, сировини, маркетингу і продажів. Однією з цікавих та важливих сьогодні тем стане створення бренду та фірмових пивних закладів. Адже крафтове пивоваріння стрімко розвивається в Україні, пивовари оволоділи технологією та відточують рецептури, тепер питання за продажем продукту та створенням власного іміджу, позиціонуванням на ринку. Розібратися в цих питаннях учасникам Форуму допоможуть творці брендів, дизайнери та концептори закладів HoReCa – Олександр і Володимир Юдіни! У портфоліо Братів – 20-річний досвід у сфері комерційних інтер’єрів та брендів, зокрема розробка айдентики та оформлення інтер`єру  столичного пабу REBERBAR (журнал BEER Technologies №1-2 за 2019 р.).

Зареєструватися до участі у Форумі можна через електронну форму ТУТ.

Відзначимо, брати-близнюки Олександр та Володимир Юдіни почали працювати із інтер’єрами HoReCa та розробляти фірмовий дизайн для брендів, ще тоді, коли ніхто не розумів значення цих слів. Сьогодні їхня студія YUDIN Design – одна з небагатьох в Україні, що дійсно «в яблучко» може розробити і ім’я, і бренд-бук, і концепт, і інтер’єр-екстер’єр ресторану, придумати різні промо-фішки та особливості сервісу. В останні роки до Юдіних сміливо звертаються замовники, котрі мають якусь ідею, наприклад, продавати авторське пиво, відкрити паб. Дизайнери розглядають меню і будують повний бізнес-концепт, в якому дизайн – лише частина усієї справи. Така комплексна робота відбувається із кожною компанією, із якою працюють брати.

Аби все це було можливо, Олександр і Володимир відкрили власну майстерню авторських предметів інтер’єру – YUDIN Product. Тут дизайнери створюють лампи, меблі, конструкції, декор, котрі роблять заклади особливими та допомагають розкрити їхній характер.

Наполеглива праця і талант не залишаються поза увагою. Лише на початку 2019 року студія YUDIN Design отримала міжнародну премію «Brilliant Brand Awards» за айдентику для мережі кав’ярень TAKAVA Coffee-Buffet. Та нагороди українських конкурсів: «Interium» і «UKRAINIAN DESIGN THE BEST OF» – обидві за інтер’єр пабу REBERBAR.

Участь братів Юдіних у Форумі – унікальна можливість отримати путівник для розвитку свого бізнесу, а відтак – бренду і створення айдентики продукту і закладу. Тема виступу спікерів звучатиме так: «Як зробити із пива бренд, а із пабу – трендове місце?»

Олександр та Володимир пояснять, чому зовнішній вигляд продукту настільки важливий, як заявити свій продукт на ринку та що таке айдентика. Розкажуть, як айдентика інтегрується в інтер’єр й розвивається в стратегії комунікацій. Учасники Форуму отримають головні складові успіху та дізнаються, що потрібно, аби створити бренд!

Нагадаємо, конференц-день Форуму відбудеться 10 жовтня і об`єднає на одному майданчику всіх гравців цього бізнесу: пивоварів, технологів, виробників обладнання, сировини й технологій, рестораторів, ритейлерів. Центральною темою залишаються технології на всіх етапах виробництва пива. Програма включає секції «Економіка пивного бізнесу», «Маркетинг пивного закладу». Відкриється традиційна виставка обладнання, технологій, сировини та допоміжних матеріалів. 11 жовтня вирушимо у Пивний Тур «Крафтовий шлях» пивзаводами, ресторанами-пивоварнями та пивними закладами Рівного. Паралельно відбудеться колабораційна варка пива.

Форум – це унікальна нагода отримати багаж цінних знань, заснованих на практиці, пробах і помилках, формулах успіху, за два дні! Тож, реєструйтесь для участі вже сьогодні за телефонами:

Анна Малашкевич: +38 (097) 89 18 200, beertechdrinks@gmail.com
або на сайті forum.techdrinks.info